El Detectiu Conan - Programació d'estiu

Hola nois i noies!

Us porto notícies sobre l'emissió del Detectiu Conan.

Com tots sabreu el Super3 cada any canvia la programació perquè estem a l'estiu. Així que la programació del Detectiu Conan fa un canvi a partir del 25 de juny.

L'horari és el següent:

- Els migdies 14:15 a 15:05:

Dos capítols antics cada migdia, a partir del 358 seguirem amb els que ja feien al migdia sense cap salt. Aquí veurem que passarà quan arribin al 370, ja que l'últim cop van reiniciar la tanda antiga en lloc de seguir.

- Els vespres 20:50 a 21:25:

Són capítols repetits, és a dir, faran una repetició de la penúltima tanda nova del 515 al 590.

A partir de demà fins al 25 de juny, faran capítols d'un sol cas, és a dir, capítols saltejats.

Tots us preguntareu perquè tornen a repetir els capítols de la penúltima tanda del 515 al 590. Jo crec, que el que vol fer TV3, és fer un petit descans dels episodis nous del Detectiu Conan fins al setembre. Així que al setembre ens portarien els capítols que falten per emetre i potser una nova tanda de capítols nous.

No ús preocupeu, us puc assegurar i confirmar que hi han més capítols nous doblats del Detectiu Conan del 646 al 668 (aquesta és la nova tanda que van comprar del 591 al 668) que són els que falten per veure. Això ho sé perquè hi ha 2 actors de doblatge que m'han confirmat que ja han doblat a 2 personatges importants.

Aquests dos personatges són, en Tooru Amuro l'actor de doblatge és en Roger Pera i la Masumi Sera l'actriu de doblatge és la Clara Schwarze.

Per veure els capítols de forma online: http://www.ccma.cat/tv3/super3/detectiu-conan/

Per comentar els capítols a Twitter utilitzeu el hashtag: #DetectiuConan3XL

Compartiu la notícia, hem de fer arribar a tothom que hi han capítols nous doblats al català!

Heu de veure els capítols per la televisió i pel servei de 3alacarta, per tal de donar audiència i així demostrar que estem agraïts de què s'emeti el Detectiu Conan per la televisió.

I us deixo un petit vídeo. Casualment el 13 de juny vam veure la felicitació d'any nou pels 17 anys d'emissió al Japó de la sèrie, i dic casualment perquè fa poc es va complir els 17 anys d'emissió de la sèrie a Catalunya!



I fins aquí tot el que jo sé. Gràcies per llegir-ho!

Espero que us agradi.