OVAS


El Detectiu Conan OVA 1. Conan vs Kid vs Yaiba


Una OVA molt divertida on es combinen 3 sèries mangues creades per Gosho Aoyama: Detectiu Conan, Yaiba i Kaito Kid. Mitsuhiko li presta unes historietes a Conan i les comença a llegir. Després, quan els membres de la Lliga de Detecius Junior volen anar a casa d'en Conan a jugar a videojocs, una estranya dona apareix i fa una predicció a en Conan. En Conan se sent estrany però no li dóna importància. Quan van a l'agència de detectius, es troba a dues dones que requereixen els serveis d'en Mouri per protegir una espasa del famós lladre 1412, Kaito Kid, i la Lliga de Detecius Junior decideix acompanyar-los. Resulta ser la casa d'un nen anomenat Yaiba i la seva família. En aquesta casa comencen a passar coses molt estranyes i en Conan troba un remei que pot tornar-lo al seu cos real.

Títol original: コナンvsキッドvsヤイバ 宝刀争奪大決戦!! (Konan tai Kiddo tai Yaiba Hōtō Soudatsu Daikessen)
Títol en anglès: Conan vs. Kid vs. Yaiba - The Grand Battle for the Treasure Sword!!
Títol en espanyol: Conan vs Kid vs Yaiba
Any: 2000
Durada: 24 min.


El Detectiu Conan OVA 2. 16 Sospitosos


L’inspector Shiratori convida a en Megure, la Sato, en Takagi, en Mouri, l'Eri, la Ran, en Conan, la Sonoko, el Doctor Agasa, la Lliga de Detecius Junior, en Heiji i la Kazuha a la seva nova casa. Els mostra a tots les habitacions incloent el seu gran celler ple de vins. Després, quan ell se'n va a cuinar, en Conan, la Ran, en Heiji i la Kazuha surten a fer una passejada amb la Ran com a guia, ja que aquí hi havia anat una vegada amb en Shinichi. En Heiji decideix deixar-los sols a en Conan i la Ran i a meitat de camí torna cap a casa amb la Kazuha. Quan es reuneixen tots, en Shiratori porta el menjar i va a buscar un vi especial per brindar, però alguna cosa ha succeït: L'ampolla estava trencada a terra! Els 16 convidats, inclús en Shiratori, són sospitosos. Aviat en Heiji i en Conan comencen les seves deduccions: Qui haurà trencat l'ampolla?

Títol original: 16人の容疑者!? (Jūrokunin no Yōgisha!?)
Títol en anglès: 16 Suspects!?
Títol en espanyol: 16 Sospechosos
Any: 2002
Durada: 25 min.


El Detectiu Conan OVA 3. Conan, Heiji i el Nen Desaparegut


En Conan i la Ran són convidats a Osaka per la Kazuha i en Heiji, els qui els fan de guies turístics. En el seu camí es troben a tres nens, la Mayumi, en Mikihiko i en Kenta, que són molt semblants a la Lliga de Detecius Junior. Els nens estan a la recerca del famós detectiu de secundària en Heiji Hattori per ajudar-los a trobar el "lloc secret" on s'amaga un amic d'ells, ja que mai va arribar a on havien de trobar-se. Després de començar a buscar entre tots i lligar caps s'adonen que el nen podria ser víctima d'un segrest a mans d'uns lladres. Aconseguiran salvar-lo?

Títol original: コナンと平次と消えた少年 (Konan to Heiji to Kieta Shōnen)
Títol en anglès: Conan, Heiji, and the Vanished Boy
Títol en espanyol: Conan, Heiji y el niño desaparecido 
Any: 2003
Durada: 24 min.


El Detectiu Conan OVA 4. Conan, Kid i el Cristall Mare


La reina d'Anglaterra i el seu fill en Philip es troben en un tren que va a Osaka. En aquest mateix tren es troben en Conan i la Ran, que van de visita per invitació de la Kazuha, i també l'Aoko, en Kaito Kuroba i l'inspector Nakamori amb els seus policies. Estan perquè la reina ha rebut una carta d'en Kaito Kid, que va a la recerca d'un diamant que ella porta al damunt. Durant tota la OVA, en Kaito intenta esbrinar on es troba la joia per robar-la mentre que en Conan descobreix que en aquest mateix tren també hi ha un terrible i brutal lladre de joies que, a més d'en Kid, vol el diamant. Aconseguirà en Kid robar la joia i lliurar-se del terrible lladre?

Títol original: コナンとキッドとクリスタル·マザー (Konan to Kiddo to Kurisutaru Mazā)
Títol en anglès: Conan, Kid, and the Crystal Mother
Títol en espanyol: Conan, Kid y el Cristal Madre
Any: 2004
Durada: 25 min.


El Detectiu Conan OVA 5. L'Objectiu és en Kogoro Mouri! La Investigació Secreta dels Joves Detectius


La professora dels nois els dóna com a tasca un treball d'investigació on han d'escollir alguna botiga o lloc de treball i contestar algunes preguntes. La Lliga de Detecius Junior decideix escollir el treball d'en Kogoro Mouri i comencen a fer-li les preguntes. Quan els nens comencen a fer-li algunes preguntes incòmodes, en Kogoro decideix anar-se'n i els nens el segueixen per conèixer el seu "dia de treball". Està investigant a un noi anomenat Murakami, però quan en Kogoro comença a seguir-lo, descobreix que els nens l'estan seguint i els renya, mentre que al mateix temps en Murakami és segrestat. Junts comencen a investigar el segrest i es troben amb la núvia d'en Murakami, la Yano, qui està intentant pagar el rescat i comencen a seguir-la. Aconseguiran salvar-la a ella i al seu nuvi Murakami?

Títol original: 標的は小五郎!!少年探偵団マル秘調査 (Hyōteki wa Kogorō!! Shōnen Tanteidan Maruhi Chōsa)
Títol en anglès: The Target is Kogoro!! The Detective Boys' Secret Report
Títol en espanyol: ¡El Objetivo es Kogoro Mouri! La Investigación Secreta de los Jóvenes Detectives
Any: 2005
Durada: 23 min.


El Detectiu Conan OVA 6. La Persecució del Diamant Desaparegut! Conan & Heiji vs Kid


En Conan rep una trucada molt estranya i s'adona que és un xantatge. La Ran li diu el que ha passat, però en Kogoro no els creu, però en Conan havia escoltat aquesta veu abans, després de molt pensar s'adona que el criminal tenia la mateixa veu que en Heiji Hattori i el truca per ajudar a trobar-lo. Junts comencen una recerca per tots els telèfons semblants al d'en Kogoro amb la veu d'en Heiji però tenen problemes amb el seu accent de Kansai. Al final troben la manera i donen amb el parador d'una persona que li fa xantatge per un diamant valorat en molts diners. Amb algunes pistes i gràcies al fanatisme d'en Kogoro per la Yoko Okino, aconsegueixen descobrir el criminal però... ¿Aconseguiran salvar la joia?

Títol original: 消えたダイヤを追え!コナン·平次vsキッド! (Kieta Daiya o Oe! Konan, Heiji vs Kiddo!)
Títol en anglès: Follow the Vanished Diamond! Conan and Heiji vs Kid!
Títol en espanyol: ¡La Persecución del Diamante Desaparecido! Conan & Heiji vs Kid
Any: 2006
Durada: 23 min.


El Detectiu Conan OVA 7. Un Desafiament Escrit pel Doctor Agasa


El Docotor Agasa demana que els nois vagin a casa un diumenge però, quan arriben, troben una nota: El professor ha estat segrestat! Després de pensar, els nois s'adonen que és només un joc i comencen a resoldre-ho. Mentrestant, la Haibara demana a en Conan que no els ajudi i així el resoldran sols. Però gràcies a les matemàtiques d'en Mitsuhiko i algunes ajudes d'en Conan, troben el primer lloc on calia buscar el Doctor, més tard, amb més pistes i ajudes d'en Conan, van a la recerca del segon lloc, i finalment quan arriben al tercer lloc en Conan i la Haibara s'adonen que el professor ha estat segrestat de veritat i està en perill! Amb molt poques pistes hauran de trobar-lo.

Títol original: 阿笠からの挑戦状!阿笠vsコナン&少年探偵団 (Agasa Kara no Chōsenjou! Agasa vs Konan & Shōnen Tanteidan)
Títol en anglès: A Challenge from Agasa! Agasa vs. Conan and the Detective Boys
Títol en espanyol: Un Desafío Escrito de Agasa
Any: 2007
Durada: 24 min.


El Detectiu Conan OVA 8. La Noia Detectiu de Preparatòria, els Casos de la Sonoko Suzuki


La classe de la Ran i la Sonoko ha de fer una representació per a una església, a la Sonoko se li ocorre fer el guió concorde a un cas d'assassinat, però l'únic problema és que no sap com acabar-lo així que demana ajuda a la Ran, en Kogoro, en Shinichi i la Lliga de Detecius Junior.

Títol original: 女子高生探偵 鈴木園子の事件簿 (Joshi Kōsei Tantei Suzuki Sonoko no Jikenbo)
Títol en anglès: The Casebook of Female High-School Detective Sonoko Suzuki
Títol en espanyol: La Chica Detective de Preparatoria: los Casos de Sonoko Suzuki
Any: 2008
Durada: 25 min.


El Detectiu Conan OVA 9. El Desconegut de 10 Anys més tard


Un dia en Conan s'assabenta que la Haibara acaba de fer un antídot del APTX 4869. Llavors es pren l'antídot i perd el coneixement. En despertar en Conan havia tornat a ser en Shinichi. Tot semblava ser normal fins que es dirigeix ​​a l'institut de Teitan a veure la Ran, però en el transcurs s'adona que la ciutat llueix diferent. És allà on descobreix que en realitat han passat 10 anys i ja tant ell com la resta de la Lliga de Detecius Junior són ja adults. Què serà realment el que ha passat?

Títol original: 10年後の異邦人 (Jūnen-go no Sutorenjā)
Títol en anglès: The Stranger from Ten Years Later
Títol en espanyol: El Extraño Después de 10 Años
Any: 2009
Durada: 22 min.


El Detectiu Conan OVA 10. En Kid a l'Illa Parany


A l'hotel d'una illa es mostrarà la joia "La llàgrima d'Artemisa" i s'ha rebut un avís d'en Kaito Kid. S'aixeca el teló de la batalla entre en Kid i en Conan, qui estava en aquest hotel. A primera vista, en Kid havia aconseguit robar "La llàgrima d'Artemisa", però a causa de les diverses trampes que estaven col·locades a l'illa, se li complica la seva fugida.

Títol original: トラップ島のキッド (Torappu shima no kiddo)
Títol en anglès: Kid in Trap Island
Títol en espanyol: Kid en la Isla Trampa
Any: 2010
Durada: 23 min.


El Detectiu Conan OVA 11. Instruccions Secretes des de Londres


Tot comença quan en Mitsuhiko per casualitat mira una revista i en la seva portada veu a una famosa noia idèntica a l'Ai anomenada "Gress Aihara". Mentres es pregunta si es tracta de la mateixa persona, rep una trucada d'en Conan qui li diu el següent a en Mitsuhiko: "No deixis que la Haibara s'acosti a la casa del professor!". La qual cosa fa que es preocupi i tregui les seves pròpies conclusions, si això fos poc es pot veure que hi ha una dona i un home que vesteixen de negre. Quin és el secret de la Haibara? En Mitsuhiko i en Genta, només ells 2 comencen a investigar.

Títol original:  ロンドンからの㊙︎指令 (Rondon Kara no Maruhi Shirei)
Títol en anglès: A Secret Order From London
Títol en espanyol: Instrucciones Secretas desde Londres
Any: 2011
Durada: 27 min.


El Detectiu Conan OVA 12. El Miracle d'Excalibur

El Doctor Agasa demana ajuda a en Conan. Vol que vagi amb ell i amb un amic seu, que és entrenador d'un equip de beisbol, perquè una jugadora del seu equip tingui confiança en si mateixa i així afrontar amb destresa els partits. Al Doctor no se li ocorre una altra manera més que la d'ajudar amb un antiga llegenda, la de l'espasa d'Excalibur, en aquest cas la noia haurà de treure el bat del terra del camp. En Conan ha d'ajudar al Doctor a que ho aconsegueixi, mentre que li sorgeixen problemes com la Haibara i la seva estranya afició a gastar-li bromes gràcies a un horòscop, en Takagi que barreja el bat amb una investigació policial o en Kogoro que creu que el bat és seu.

Títol original: えくすかりばあの奇跡 (Ekusukaribā no Kiseki)
Títol en anglès: The Miracle of Excalibur
Títol en espanyol: El Milagro de Excalibur
Any: 2012
Durada: 29 min.
Magic File 2. En Shinichi Kudo: El cas de la Paret Misteriosa i el Gos Negre


Aquest Magic File 2 ens explica la història de quan en Shinichi i la Ran estaven a la secundària, i es desenvolupa 3 anys abans del cas de la pel·lícula 12. També ens explicarà la importància que té la cançó "Amazing Grace" i la destresa de Shinichi amb el violí.

Títol original: 工藤新一 謎の壁と黒ラブ事件 (Kudō Shin'ichi Nazo no Kabe to Kuroirabu Jiken)
Títol en anglès: Shinichi Kudo, The Case of the Mysterious Wall and the Black Lab
Títol en espanyol: Shinichi Kudo: El caso de la Pared Misteriosa y el Labrador Negro
Any: 2008
Durada: 29 min.


 Magic File 3. En Shinichi i la Ran - El record de la taula de mahjong i del Tanabata


Es tracta d'una història que transcorre a l'estiu a l'època en què en Shinichi i la Ran estaven a l'escola primària i a la secundària.

Títol original: 新一と蘭・麻雀牌と七夕の思い出 (Shin'ichi to Ran - Mājanhai to Tanabata no Omoide) 
Títol en anglès: Shinichi and Ran, Memories of Mahjong Tiles and Tanabata
Títol en espanyol: Shinichi y Ran El recuerdo de la tabla de mahjong y del Tanabata
Any: 2009
Durada: 21 min.


 Magic File 4. L'Odissea de l'Okonomiyaki d'Osaka


Aquest capítol narra el que va passar un dia després de la pel·lícula 14 des de les 10:00 fins a les 14:30. En Conan i en Heiji es veuran embolicats en una sèrie de casos que faran que no puguin anar a menjar el tan desitjat okonomiyaki d'Osaka. Tota una odissea.

Títol original: 大阪お好み焼きオデッセイ (Ōsaka okonomiyaki odessei)
Títol en anglès: The Osaka Okonomiyaki Odyssey
Títol en espanyol: La Odisea del Okonomiyaki de Osaka
Any: 2010
Durada: 25 min.


 Magic File 5. El capritx del souvenir de Niigata - Tòquio


En Heiji tracta de resoldre, per què els regals souvenir que els nens (l'Ayumi, en Genta, i en Mitsuhiko) li donarien a la seva professora Kobayashi i el regal souvenir que la Sonoko li donaria a en Makoto Kyogoku (el seu enamorat que és el capità del club de karate) per una i altra raó s'intercanvien provocant que els regals fossin els equivocats, però finalment aquest embolic ho acaba resolent en Conan.

Títol original: 新潟~東京 おみやげ狂騒曲 (Nīgata~Tōkyō Omiyage Kapuritio)
Títol en anglès: Niigata~Tokyo Souvenir Capriccio
Títol en espanyol: El capricho del souvenir de Nigata Tokio
Any: 2011
Durada: 22 min.


 Magic File 6: La flor fantasista


La final de l'eliminatòria que decideix qui participarà en el Torneig Nacional està a prop, però en Shinichi Kudo, de 3r any de l'escola secundària de Teitan, deixa passar la victòria per poc. Dies després, a la pissarra de la sala han deixat escrit sarcàsticament les estratègies i posicions en el camp d'en Shinichi i els altres. Qui és el culpable que el va escriure?

Títol original: ファンタジスタの花 (Fantasista no Hana)
Títol en anglès: Flower of Fantasista
Títol en espanyol: La flor fantasista
Any: 2012 
Durada: 23 min.
El Detectiu Conan OVA Especial. Història dels Homes de Negre


La presentació dels membres i el resum dels capítols en què l'Organització dels Homes de Negre és protagonista. És recomanable veure-ho després del capítol 465.

Títol original:  ブラックヒストリー 黒ずくめの組織との対決の歴史 (Burakku Hisutorī Kuro-zukume no Soshiki to no Taiketsu no Rekishi)
Títol en anglès: Black History
Títol en espanyol: Historia de los Hombres de Negro
Any: 2007
Durada: 24 min.


El Detectiu Conan Especial TV. Lupin III vs el Detectiu Conan


La successora al tron ​​de Vespania té una semblança similar amb la Ran, la nòvia d'en Shinichi (En Conan). Mentre que en Conan intenta resoldre el misteri de la mort de la mare de la princesa, Lupin intentarà robar la corona de Vespania i els dolents intentaran fer-se amb el tron ​​de Vespania aprofitant tot l'enrenou. Qui guanyarà?

Títol original:  ルパン三世VS名探偵コナン (Rupan Sansei VS Meitantei Konan)
Títol en anglès: Lupin III vs. Detective Conan
Títol en espanyol: Lupin III vs Detective Conan
Any: 2009
Durada: 104 minutsEl Detectiu Conan La Pel·lícula. Lupin III vs el Detectiu Conan


En Conan juntament amb la Haibara, van al concert d'Emilio, que ha congregat a 50.000 persones a l'estadi de Touto, i reben la notícia que alguna cosa horrible succeirà per una misteriosa persona que camina després del "Cherry Sapphire". Mentrestant, tant el grup de Lupin com la policia s’han començat a moure per complir els seus respectius propòsits. El detectiu, el lladre, la policia i la misteriosa organització d'Alan. Darrere de la imponent veu del concert, s'obre el teló d'una gran batalla que busca una sola veritat! Quin serà el veritable objectiu de Lupin? En Conan podrà aturar aquest pla?

Títol original:  ルパン三世VS名探偵コナン THE MOVIE (Rupan Sansei Vāsasu Meitantei Konan Za Mūvī)
Títol en anglès: Lupin III vs. Detective Conan: The Movie
Títol en espanyol: La Película. Lupin III vs Detective Conan
Any: 2013
Durada: 107 minutsEl Detectiu Conan Especial 2 hores. La desaparició d'en Conan Edogawa. Els dos pitjors dies de la història


Després de l’avaria del bany del Docotor Agasa, la Haibara es veu obligada a prendre prestat el de la família Mouri, pel que la Ran els proposa a la Haibara i a en Conan que es banyin als banys públics. Un cop els tres allà, en Conan es rellisca, i es dona un cop al cap i dos homes desconeguts se l'emporten suposadament a l'hospital. Qui són aquests homes sospitosos? Què serà d'en Conan?

Títol original: 江戸川コナン失踪事件 ~史上最悪の二日間~ (Edogawa Conan Shissō Jiken ~ Shijō Saiaku no Futsukakan ~)
Títol en anglès: The Disappearance of Conan Edogawa: The Worst Two Day in History
Títol en espanyol: La desaparición de Conan Edogawa: Los 2 peores días de la historia
Any: 2014
Durada: 91 minuts


El Detectiu Conan Especial Cap d'Any. Kogoro Mouri, el Fugitiu


Un grup de persones està aguaitant a en Kogoro. En Kogoro s'amaga al Poirot, però no aconsegueix despistar-los i comença una persecució a contrarellotge. En Kogoro ha de pensar maneres d'escapar dels seus perseguidors abans que l'atrapin. Aquest especial (Cap d'Any. Kogoro Mouri, el Fugitiu) va sortir per a dispositius mòbils. Posteriorment, es va estrenar una versió ampliada per la televisió sota el nom de "Feliç any nou, Kogoro Mouri" amb escenes noves.

Títol original: 逃亡者・毛利小五郎 (Tōbōsha Mōri Kogorō)
Títol en anglès: Fugitive: Kogoro Mouri, Happy New Year
Títol en espanyol: Especial Año Nuevo. Kogoro Mouri, el Fugitivo
Any: 2015
Durada: 24 min.
Episodi 1. El detectiu que es va encongir


Versió en català retirada, ja que, ha sigut llicenciada per Alfa Pictures.

L'especial commemorarà el 20è aniversari de l'anime i narra novament el que va passar el dia que en Shinichi es va convertir en un nen a l'inici de l'obra. Afegeix nou material original no existent en al manga d'en Gosho Aoyama i l'especial comença amb en Shinichi preparant una cita amb la Ran en un parc d'atraccions.

Títol original:  エピソード"ONE" 小さくなった名探偵
Títol en anglès: Episode One: The Great Detective Turned Small
Títol en espanyol: Episodio 1. El detective que se encogió
Any: 2016
Durada: 90 min.Gosho Aoyama's Collection of Short Stories: Esperam


Un inventor, que encara és un estudiant de secundària, té una novia dos anys més gran que ell. Un dia ell inventa una màquina del temps i intenta retrocedir dos anys en el passat per arribar a ser de la mateixa edat que ella. No obstant això, serà ella qui finalment faci servir la màquina per viatjar en el temps.

Títol original: ちょっとまってて (Chotto Mattete)
Títol en anglès: Wait For Me
Títol en espanyol: Espérame
Any: 1999
Durada: 23 min.


 Gosho Aoyama's Collection of Short Stories: El vermell de la papallona errant


Un atractiu detectiu, Yusaku Kitakata, rep trucades telefòniques d'una misteriosa dona, dia rere dia, que li fa resoldre un cas cada dia. Ell els resol un per un. Però, el més gran misteri és: qui és aquesta misteriosa dona?

Títol original: さまよえる赤い蝶 (Samayoeru Akai Chō)
Títol en anglès: The Wandering Red Butterfly
Títol en espanyol: Una mariposa perdida de color rojo
Any: 1999
Durada: 07 min.


 Gosho Aoyama's Collection of Short Stories: Santa Claus a l'Estiu


Keisuke, un jove de 17 anys, activa accidentalment la destrucció del planeta Terra. El destí de la Terra depèn ara de si pot aturar el sistema en 24 hores. No obstant això, sobtadament per atacs d'amnèsia, se li oblida el número PIN per aturar el sistema. El temps s'acaba.

Títol original: 夏のサンタクロース (Natsu no Santa Kurōsu)
Títol en anglès: The Santa Claus of Summer
Títol en espanyol: Santa Claus en verano
Any: 1999
Durada: 27 min.


 Gosho Aoyama's Collection of Short Stories: Les mini aventures del Detectiu George


Una noia fuig dels homes de negre. Es dirigeix ​​a una agència de detectius i descobreix que el detectiu és molt petit. Aquest detectiu correrà el risc de la seva vida tractant de resoldre el cas d'aquest client.

Títol original: 探偵ジョージのミニミニ大作戦 (Tantei Jōji no Minimini Daisakusen)
Títol en anglès: Detective George's Mini-Mini Big Strategy
Títol en espanyol: Las mini aventuras del Detective George
Any: 1999
Durada: 23 min.


 Gosho Aoyama's Collection of Short Stories: Els deu planetes en el cel nocturn


Yukiko Kudo està buscant al seu marit desaparegut. L'única pista per trobar-lo de nou és desxifrar que el misteriós missatge que li va deixar el seu marit. El seu nadó, Shinichi Kudo, que més tard es convertirà en el famós detectiu de secundària, és qui l'ajudarà a desxifrar-lo.

Títol original:  夜空に飛び立つ10個の惑星 (Yozora ni Tobitatsu Jikko no Wakusei)
Títol en anglès: The Ten Planets in the Night Sky
Títol en espanyol: Voló hacia el cielo nocturno de los 10 planetas
Any: 1999
Durada: 09 min.


Gosho Aoyama's Collection of Short Stories: Jugar un altre cop


Gràcies als poders místics d'un arbre de Cherry Blossom, de 70 anys d'edat, un home amb una espasa secreta es remuntarà al passat, amb la mateixa edat que la seva néta. Mentre gaudeix de la seva joventut per segona vegada, s'adona que és un jugador després de la seva néta.

Títol original: プレイ・イット・アゲイン (Purei・Itto・Agein)
Títol en anglès: Play It Again
Títol en espanyol: Jugar de nuevo
Any: 1999
Durada: 23 min.