Documental "Les veus de l'ànima".

Hola nois i noies!

Com tots haureu vist he estat durant un més pujant els recopilatoris de "Doblant altres sèries d'anime". Ara que he acabat de pujar-los, vull fer un directe del documental "Les veus de l'ànima". Un documental sobre el doblatge de l'anime en català.

El directe es farà avui 17 de juny a les 17.00 de la tarda a Facebook.

El documental és un projecte que ha estat creat per Alexandre Hurtado i Mario Guerra. Recorre el fenomen que ha suposat el doblatge de l''anime en català i tot el que ha sorgit al seu voltant. L'actor Joan Pera, els germans Albert i Núria Trifol o l'actor i director de doblatge Marc Zanni són alguns dels protagonistes del documental, que relaten les seves experiències i donen el seu punt de vista sobre una professió poc reconeguda. A més, com s'explica des de Sabadell Informa, l'estudi també recull reflexions sobre la mateixa indústria del doblatge, la llengua, el fenomen fan o el futur de l'ofici.

I si algú no el pot veure en directe, us deixo l'enllaç per veure'l online:


Així que he pensat posar aquest documental en directe per tots vosaltres!

Recordeu que la 2 temporada de "Doblant altres sèries d'anime" s'estrenarà el 22 de juny amb nous recopilatoris. Faré recopilatoris d'actors i actrius de doblatge que no hagin participat en el Detectiu Conan, és a dir, que hagin sortit en altres animes, i si es dóna el cas que ha doblat algun secundari doncs el posaré.

Us podeu descarregar tots els recopilatoris que he fet, en el següent enllaç:


I per acabar, us deixo amb el teaser del documental.



Espero que us agradi.