Doblant altres sèries d'anime - 2 temporada

Hola nois i noies!

Avui, 22 de juny del 2018, fa un any que vaig començar a pujar aquests recopilatoris. Fa un any, vaig penjar el primer recopilatori de la primera temporada de la sèrie "Doblant altres sèries d'anime". Aquest primer recopilatori va ser dels personatges d'anime que ha doblat l'Òscar Muñoz. I en veure la bona rebuda que han tingut tots els recopilatoris que he penjat, he volgut fer una segona temporada de la sèrie "Doblant altres sèries d'anime".

Per això, avui, 22 de juny del 2018 us porto un nou recopilatori d'aquesta segona temporada. I l'he volgut estrenar fent-li un recopilatori a Joan Pera.

En Joan Pera va ser el primer director de doblatge dels primers capítols del Detectiu Conan (capítols 001 al 076) i també ha fet bastants personatges secundaris, segurament que tots recordareu algun secundari que ha doblat.

Aquest recopilatori he afegit tres personatges secundaris del Detectiu Conan. El primer és en Norikazu Sasai que el va doblar l'any 2001, el segon en Shakuren que el va doblar l'any 2009 i el tercer el secretari del senyor Gonsaku Kojima que el va doblar fa poc l'any 2017. He volgut posar aquest tres personatges per veure com ha millorat el seu registre.

I per acabar, us deixo amb el primer recopilatori d'aquesta segona temporada de "Doblant altres sèries d'anime". Avui, us porto un recopilatori dels personatges d'anime que ha doblat en Joan Pera (primer director de doblatge del Detectiu Conan).


Us podeu descarregar el recopilatori que he fet, en el següent enllaç:

http://bit.ly/2K1glo9

I no oblideu de deixar un bon like, perquè fer tot això porta molta feina.

Espero que us agradi.