El Detectiu Conan: Música + Extres


BENVINGUT

Gràcies per entrar al meu post

Si tens qualsevol mena de pregunta, no dubtis en enviar-me un MP o un comentari 

Tots els meus posts estan actualitzats, o sigui que si algun enllaç es cau avisa'm immediatament.

CONTINGUT DEL POST

Una introducció sobre el que et pots trobar en aquest post.

En aquest post penjaré de manera actualitzada tota la banda sonora d'aquesta franquícia. Degut a l'inmensa quantitat de contingut comercial llançat al mercat, faré una llista amb els tipus de documents que us podeu trobar en aquest post, explicant-ne les característiques i el format de les pujades.

MÚSICA

Tot el que et pots trobar en aquest post de música.

Bandes Sonores: les bandes sonores del anime i de les pel·lícules, bàsicament aquelles cançons que formen part de la pe·lícula excloent el tema principal d'aquesta.

Character Songs:
cançons i àlbums que ajuden a ampliar i caracteritzar un personatge de la sèrie, generalment sent aquest el protagonista

Endings/Openings: els àlbums on les cançons que formen part de la sèrie surten al mercat.

Singles: cançons més representatives de la sèrie llançades individualment.

Temes Principals: cançons que formen part de la banda sonora de les pel·lícules i del anime, sent aquestes realitzades per persones alienes al staff de la franquícia.

EXTRES

Tot el que et pots descarregar que no sigui música.

Calendaris:
calendaris amb artwork oficial.

Fons de pantalla: imatges que l'aplicació oficial de Conan ofereix cada 2 mesos o per llançaments de pel·lícules, mangues, o volums. 

FORMAT DE LES PUJADES

Una explicació sobre com els arxius estan organitzats.

Música: Dues carpetes, una amb els discs i l'altra amb imatges. Els discs estan en format flac i tenen dos arxius cue, el primer és l'original i la segona és en rōmaji, i de vegades s'inclou l'arxiu log. La carpeta de les imatges vindria a ser tot el contingut que s'inclou en l'àlbum, incloent el fulletó, la caràtula, els discs entre altres coses.

Extres: dependrà de cada contingut, però en un principi s'inclourà tot de manera separada i amb el nom de l'esdeveniment que representa. 

PREGUNTES FREQÜENTS 

Respostes a les preguntes que es poden repetir amb més freqüència

P: Perquè en el opening/ending X no està la cançó tal i com sona en l'anime?
R: Ben simple, perquè la cançó com surt en la sèrie és diferent de la cançó original, i aquesta anomenant-se "TV Version". I algunes vegades (francament la majoría), no inclouen la aquesta versió, havent de fer-nos nosaltres la pròpia.

P: Perquè penjes tot l'àlbum enlloc de penjar només la cançó que ens interessa?
R: Perquè vull. Bé que quan compres la música en disc (l'única manera de garantir de que obtens els recursos en la millor qualitat posible, i el meu objectiu és tenir tot el que paquet que se'ns ofereix. Pel tema de la "TV Version", primer és un procés laboriós y difícil d'asegurar que surti bé, i a més a més, els canvis que es fan a la cançó són tan grans (com per exemple treure veus importants o canvis en el ritme) que fan impossible la creació d'aquesta versió de les cançons.

P: Què són els singles i character songs exactament?
R: Bàsicament són el que he explicat anteriorment, però per ser més específics, de singles només han tret la cançó principal del show i una altra que va sortir poc després (les dues són cançons força representatives de la era inicial del show), i els character songs són àlbums llançants també en l'era inicial del show que servien per aprofundir una mica en els personatges i en la seva manera de ser, sobretot en la de Shinichi Kudo i Conan Edogawa.

P: Que haig de dir per tal de fer una petició?
R: En un principi no s'haurien de poder fer, perquè la gran majoria que no estan penjades, o bé és perquè no es troben enlloc a internet, o bé perquè encara s'estan pujant. En tot cas, si voleu demanar un àlbum, és important que ho feu escrivint el número de catàleg japonés i el nom de l'àlbum en japonés. No acceptaré peticions en que simplement digueu una cançó i punt; si la voleu, informeu-vos abans en quin àlbum es troba. 

P: Que són aquestes "tires de cartró" dels àlbums?
R: Aquest nom és el que he hagut de donar perquè no en té cap oficialment en català al que s'anomenen spin cards. Les spin cards vindrien a ser unes tires de cartró on s'inclou informació pel venedor sobre el producte corresponent, i amb el pas del temps s'ha convertit en un objete de col·leccionistes.

P: On estan els arxius, jo només trobo arxius en format JPG?!
R: Els arxius es troben dintre d'aquestes imatges, simplement he ocultat els arxius dintre d'aquestes  imatges, i aleshores només heu d'obrir-le's amb el vostre programa preferit d'extracció de fitxers. Incloc també un arxiu per comprobar el checksum dels fitxers, no fóra cas que l'arxiu tingués alguns problemes, ja sigui una mala descàrrega, entre altres problemes.

DESCÀRREGA

Enllaç per descarregar el contingut d'aquest post


Contrasenya: R1C3R21

FI DEL POST


Aquest és el final del post

Tot aquest material és de l'usuari racer21.

Si t'ha agradat aquest post, podries deixar un comentari?

Després, perquè no t'hi subscrius per no perdre't cap actualització?

Per acabar, perquè no comparteixes aquest post amb algun amic teu que pot estar interessat en això?