El Detectiu Conan - Capitols 616-621 - El llibre de l'Apocalipsi de Holmes


Hola nois i noies! 

Aquesta saga la veurem a partir del 8 de maig a Catalunya i es titula "El llibre de l'Apocalipsi de Holmes". Aquests capítols són del 616 al 621 i es van estrenar el Japó del 28 de maig al 25 de juny. 

La saga la podrem veure a partir de les 20.45 h aprox. al Canal Super 3 i després estarà penjada al servei del 3alacarta.

Argument

Per casualitat, en Conan, la Ran i en Kogoro coneixen la Diana, una dona anglesa que els convida a visitar-la a Londres. Com que en Conan no té passaport, s'ha d'endur dos antídots temporals de l'Ai per poder pujar a l'avió com a Shinichi. Un cop a la capital britànica, es retroba amb la Ran i en Kogoro. Mentre fan turisme, en Conan topa amb un nen, l'Apollo, que assegura haver rebut un missatge misteriós que anuncia un assassinat.

Personatges

Conan Edogawa, Shinichi Kudo, Ran Mouri, Kogoro Mouri, Ai Haibara, Professor Agasa, Yusaku Kudo, Yukiko Kudo, Diana Kingstone, Venus, Minerva Glass, Apollo Glass, Ares Ashley, Hades Sabara, Hestia, Juno Glass i Demeter Bauer.

Opening 31 Don't Wanna Lie

"Don't Wanna Lie" és una cançó del grup B'z. Aquesta cançó la podrem escoltar a l'opening 31 que correspon els capítols 613 al 626 i també la podrem escoltar a la pel·lícula 15.



Ending 38 Tsukiyo no Itazura no Mahō

"Tsukiyo no Itazura no Mahō" és una cançó del grup BREAKERZ. Aquesta cançó la podrem escoltar a l'ending 38 que correspon els capítols 610 al 626.



Teaser per promocionar la saga



Descarregar


Recordeu que aquesta saga s'estrena el 8 de maig. Tothom ha de saber que s'estrena aquesta gran saga, ja que marca un abans i després a la trama de la sèrie.

I espero que us hagi agradat aquesta entrada que he fet.