El Detectiu Conan Pel·lícula - 11 - La bandera pirata al fons de l'oceà en Català


El Detectiu Conan Pel·lícula 11. La bandera pirata al fons de l'oceà, és la onzena pel·lícula de la sèrie d'anime i manga del Detectiu Conan. La van estrenar al Japó el 21 d'abril del 2007. I l'estrenen a Catalunya el 6 de gener del 2018. A les 20.05 h aprox. al Canal Super 3.

Argument

L'illa de la prefectura de Tòquio perduda enmig de l'Oceà Pacífic. Just en aquesta illa estan en Conan, la Ran, l’Ai, la Sonoko, el Dr. Agasa, en Kogoro i la Lliga de Detectius Junior, ja que en Kogoro ha guanyat la loteria i va decidir donar-los a tots un dia de festa.

Ès rumoreja que a la zona hi ha el tresor amagat de les famoses pirates Anne Bonny i Mary Read. Els nens van a l'oficina del director de turisme per participar en la recerca del tresor, el Dr. Agasa i en Kogoro decideixen descansar, mentre que la Ran i la Sonoko es dediquen a bussejar. Aquí les dos joves troben alguns taurons, que van ser atrets per la sang emesa per la ferida d'un caçador de tresors.

Els dos caçadors de tresors s'introdueixen a la sala d'exposicions de l'oficina de turisme per robar un sabre i una pistola que pertanyia, respectivament, a Anne Bonny i Mary Read. En Conan se les arregla per seguir als delinqüents. Un guàrdia forestal intenta detenir-los, ferint a ells. Des de la central de policia arriben els resultats de l'empremta digital. Un dels dos criminals esta buscat a nivell internacional. Mentrestant, els nois arriben a la conclusió de la recerca del tresor.

Personatges

A continuació es mostra una llista dels personatges que apareixen només a la pel·lícula:

Jouji Iwanaga: Guia turistic.

Kazuo Mima: Ex caçador de tresors. 

Chika Mabuchi:
Propietaria de la botiga de l’illa.

Kimiko Yamaguchi: Instructora de busseig.

Officer Uehira: Policia de l’illa.

Taro Izuyama: Caçador de tresors.

Mitsushi Matsumoto: Caçador de tresors.

Tomoyoshi Tayama: Caçador de tresors.

Descarregar


Online

Per descarregar és necessari fer servir el JDOWNLOADER 2 o MIPONY.



El 6 de Gener del 2018 van estrenar la pel·lícula 11 del Detectiu Conan: La bandera pirata al fons de l'oceà en Català.