Cicle de pel·lícules del Detectiu Conan al canal Super3

Hola nois i noies, recordeu que demà, dia 21 de desembre al canal Super3, començarà a fer un cicle de pel·lícules del Detectiu Conan començant per la pel·lícula 1 "El gratacel explosiu" a la 13:00 aprox. 


L'amenaça d'un terrorista de posar un seguit de bombes en una ciutat molt poblada, farà que el famós detectiu adolescent Shinichi Kuro, àlies Conan Edogawa, hagi de fer servir la seva increïble capacitat de deducció per salvar un munt de vides, que ara són a les seves mans. Al costat de la Ran Mouri, la seva companya de classe i encara millor amiga, en Conan posarà fil a l'agulla al cas del professor Moriya, un arquitecte obsessionat amb la simetria.

I les següents pel·lícules:

El Detectiu Conan - Pel·lícula 2: La catorzena víctima 23/12/2017 a les 20:00 aprox.


El nou cas del detectiu Conan ens porta fins a un restaurant francès futurista i d'allò més refinat situat al fons del mar, en un parc aquàtic de la badia de Tòquio, l'Aqua Crystal. Allà s'hi han reunit un grup de persones, entre d'altres un escriptor, un fotògraf, una model preciosa, un golfista professional, un sommelier, un presentador de televisió i, evidentment, en Shinichi Kudo. Tots ells ignoren que les seves vides aviat estaran amenaçades per un assassí en sèrie que elimina les víctimes seguint en un ordre rigorós i sense cap mena d'escrúpol. El lloc no té escapatòria i l'únic que els pot salvar és l'enginy i la capacitat de deducció del grandíssim Conan.

El Detectiu Conan - Pel·lícula 3: L'últim mag del segle 24/12/2017 a les 20:00 aprox.


El detectiu Conan, l'heroi d'aquesta aclamada sèrie de televisió, finalment ha trobat el que buscava: un lladre misteriós anomenat Magic Kid. Conan i el seu amic Heiji estan decidits a protegir l'últim tresor de la dinastia russa dels Romanov de l'amenaça de Magic Kid: l'ou de la memòria (o també l'ou de Pasqua). Malgrat tot, la fabulosa tècnica de robatori de Magic Kid els confon i li permet endur-se l'ou.

El Detectiu Conan - Pel·lícula 4: Atrapat als seus ulls 25/12/2017 a les 20:00 aprox.


Un subinspector és atacat en presència del grup de joves detectius, inclòs Conan. Això serà nomes el principi d'una sèrie d'homicidis terribles contra agents de policia. Pot tractar-se d'una colla de terroristes despietats com els extremistes radicals? Dos dels oficials assassinats han estat trobats amb el bloc de notes a la mà. Conan investiga el cas amb la col·laboració d'un altre detectiu, Kogoro, i plegats miren d'obtenir informació de l'inspector Shiratori. Tot i que fins ara sempre s'ha mostrat molt cooperatiu i disposat a ajudar, aquesta vegada es nega a parlar de l'assumpte.

El Detectiu Conan - Pel·lícula 7: Cruïlla a l'antiga capital 26/12/2017 a les 20:00 aprox.


En Conan viatja a Kyoto per resoldre un enigmàtic i misteriós cas. Es cometen cinc assassinats a Tòquio, Osaka i Kyoto. En Kogoro Mouri és contractat per investigar en un temple de Kyoto un cas de robatori d'una estàtua de Buda. Amb ell viatgen en Conan, la Ran i la Sonoko que més tard es reuniran amb en Heiji i la Kazuha i la Lliga de Detectius Junior juntament amb el doctor Agasa. En aquesta història en Heiji coneixerà al seu primer amor, una noia que va conèixer entre els cirerers de Kyoto. Després d'investigar en profunditat el misteriós robatori aviat s'adonaran que el cas es farà més profund i més perillós. Podran els dos detectius resoldre el cas, o cauran sota la ira dels samurai? En Conan està llest per ajudar quan es trobin en la cruïlla a l'antiga capital!


El Detectiu Conan - Pel·licula 8: El mag del cel platejat 30/12/2017 a les 20:00 aprox.


Una famosa actriu demana ajuda a en Kogoro Mouri per atrapar a en Kaito Kid, ja que ha rebut una carta advertint-li que robaria la joia de la destinació. L'aventura transcorrerà en un vol de Tòquio a Hakodate, en el qual mataran a l'actriu per enverinament. En Conan resoldrà el cas però, resulta que el pilot i el copilot també s'han enverinat i estan inconscients. Un dels passatgers haurà de pilotar l'avió i amb l'ajuda d'en Conan hauran de fer un aterratge forçós. Tot sembla anar bé, però a causa d'una tempesta, un raig impacta en l'avió, en un dels motors, i el pilot automàtic deixa de funcionar. A més d'això, no queda suficient combustible per arribar. La pista d'aterratge s'incendia i hauran de buscar un altre lloc per poder aterrar en menys de deu minuts. Aconseguiran aterrar l'avió? Quin paper tindrà en realitat en Kaito Kid?

El Detectiu Conan - Pel·licula 9: Estratègia sobre les profunditats 31/12/2017 a les 20:00 aprox.




15 anys després de l'accident del Yashiromaru I, on hi van morir el capità i un membre de la tripulació, en Conan i companyia se'n van de vacances en un creuer de luxe de la mateixa empresa del vaixell accidentat. Els sorprenents assassinats del director del Grup Yashiro i de la seva filla a bord del creuer fan que, de cop, les vacances dels nostres herois es converteixin en un autèntic malson. I és que després d'un seguit d'explosions l'enfonsament de l'Afrodita, el creuer de luxe, és imminent. Aquets cop, a més de resoldre el misteri dels assassinats, en Conan també haurà de salvar la vida dels seus amics, i de tots els passatgers de l'Afrodita!

El Detectiu Conan - Pel·licula 10: El rèquiem dels detectius 01/01/2017 a les 20:00 aprox.



El detectiu Mouri, en Conan, la Ran i els nens són convidats a visitar un client en un hotel situat al costat d'un parc d'atraccions, Miraclelàndia. Tots reben uns braçalets que els permetran accedir al parc gratuïtament durant un dia, i la Ran i els nens se n'hi van. Aleshores, el client exigeix a en Mouri i en Conan que resolguin un cas abans de les deu de la nit. Si no ho fan, els braçalets explotaran.

El Detectiu Conan - Anunci del cicle de pel·lícules (21-12-2017)


A la nostra pàgina de Facebook estem a punt d'arribar, els 1800 m'agrades. Podrem arribar-hi abans que acabi els nous capítols doblats al català? Tot dependrà de vosaltres!

Heu de veure els capítols o les pel·lícules per la televisió i pel servei de 3alacarta, per tal de donar audiència i així demostrar que estem agraïts de què s'emeti el Detectiu Conan per la televisió. Us vull recordar que fa poc van estrenar dues pel·lícules i que encara falten dues pel·lícules més per estrenar.

Compartiu la notícia!

Espero que us agradi.