El Detectiu Conan Pel·lícula - 12 - La partitura de la por en Català


El Detectiu Conan Pel·lícula 12. La partitura de la por, és la dotzena pel·lícula de la sèrie d'anime i manga del Detectiu Conan. La van estrenar al Japó el 19 d'abril del 2008. I l'estrenen a Catalunya el 7 de gener del 2018. A les 20.05 h aprox. al Canal Super 3.

Argument

 Un dia d'abril, en l'Acadèmia de Música de la ciutat de Nishitama Domoto, es produeix una explosió que mata a l'instant a dos músics i fereix a un violinista. La Ran contacta amb en Shinichi per convidar-li a assistir als assajos i el concert d'obertura del Saló Domoto perquè la Sonoko, que és la filla del constructor de l'edifici, té les entrades gratuïtes.

En les proves del cor de l'escola Teitan, Reiko demostra tenir un to perfecte. Genta beu el seu te. La beguda, no obstant això, ha estat alterada amb un irritante que lesiona les cordes vocals del nen. Conan avisa a l'inspector de Megure perquè si la cantant hagués estat bevent el te, no hauria pogut assistir al concert. En la sortida de la sala d'urgències, un camió tractar d'atropellar a Reiko i els nens. El conductor, no obstant això, fracassa en el seu intent i fuig abans que Conan pugui aconseguir-ho. Posteriorment, es van trobar els cadàvers d'altres dos estudiants de l'acadèmia i les dues últimes peces de la flauta. La policia intenta esbrinar qui podria haver beneficiat de la mort de totes aquestes persones.
Tenint en compte els esdeveniments recents, la policia demana a la Reiko que romangui a la seva casa fins que arribi l'exposició. En Conan vol protegir a la soprano i s'en va amb ella. Entrant a la seva cambra, el nen s'adona d'una flauta i una fotografia de la Reiko en companyia d'un home. De sobte, ella decideix anar a fer una passejada pel bosc i en Conan decideix seguir-la per protegir-la de nous atacs. La Ran sent Amazing Grace i està convençuda que és en Shinichi. Després de la música, no obstant això, és en Conan, qui li diu que Shinichi simplement ha desaparegut.

Personatges

Kazuki Domoto: Organitzador i compositor de l'auditori.

Takumi Fuwa: Director de l'auditori.

Hans Müller: Afinador d'organs.

Genya Domoto: Pianista.

Rara Chigusa: Soprano

Shion Yamane:
Violinista.

Reiko Akiba: Soprano.

Descarregar


Online

Per descarregar és necessari fer servir el JDOWNLOADER 2 o MIPONY.


El 7 de Gener del 2018 van estrenar la pel·lícula 12 del Detectiu Conan: La partitura de la por en Català.