El Detectiu Conan Pel·lícula 22. L'executor Zero.



Aniré actualitzant aquesta entrada amb les noves informacions que vagin sortint.

Ja tenim actualitzada la pàgina oficial de la pel·lícula del Detectiu Conan. En aquesta primera actualització s'ha conegut oficialment l'argument de la nova pel·lícula. La pel·lícula s'estrena a Japó el 13 d'abril del 2018 i a Catalunya el 9, 10 i 11 de novembre.

Missatge d'Aoyama

Aoyama: Bones, sóc l'Aoyama! Respecte a la publicació de la revista Shonen Sunday hi ha un descans llarg i estic fent-los preocupar a tots vosaltres, però... En realitat el treball que realitzo per les pel·lícules va com sempre (Rialles).

Està programada perquè sigui alguna cosa increïble, per la qual cosa espereu amb moltes ànsies. Especialment en el moment clímax quan hi ha un intercanvi de paraules entre en Conan i l'Amuro, penso que les persones que ho vegin se sorprendran molt (Rialles).

Finalment, de totes les pel·lícules de Conan, aquesta serà la que té una acció més espectacular, així que l'heu de veure de totes maneres (Rialles). 

[Al final l'Aoyama diu: "Mitekurei!" fent servir el kanji de zero (Rei) en al·lusió a la pel·lícula, és a dir, és un joc de paraules i per això es riu.]


Història


Objectiu: Cimera de Tòquio?!

A la badia de Tòquio, el recentment inaugurat complex turístic i centre de convencions Edge of Ocean prepara la propera fira. L'1 de maig, abans de la cerimònia d'obertura, més de 22.000 agents de policia estan vigilant l'edifici quan, per sorpresa, hi ha una explosió a gran escala. Durant l'explosió es troba Tooru Amuro, de la policia nacional de Seguretat Pública. El detectiu més famós del Japó, el detectiu Conan, haurà de resoldre un altre cas i trobar el culpable.


El culpable és en Kogoro Mouri!?

En l'evidència de l'escena del crim troben empremtes dactilars que coincideixen amb les d'en Kogoro Mouri, qui va pertànyer a la policia en el passat! En Conan, que comença a ser hostil contra l'Amuro per l'arrest d'en Kogoro, escolta sobre un estrany cas del passat en què l'Amuro va obligar el sospitós a suïcidar-se. I quan s'intentava decidir l'acusació contra en Kogoro, esclata simultàniament un cas de terrorisme a la ciutat de Tòquio!


El compte regressiu de la venjança!

Mentre en Conan i la policia de la Seguretat Pública s'acosten a la conspiració que amaga el cas, es confirma que el dia de la cimera també és el dia en què la nau espacial no tripulada anomenada "Hakuchou" acaba la missió a Mart i torna a la terra. Què passarà en el dia X que està per arribar? La misteriosa presència de Tooru Amuro, és enemic o és aliat?


Tema Musical

El tema musical serà interpretat per Masaharu Fukuyama qui després de llegir el guió de la pel·lícula, ha compost el tema "Rei -ZERO -"!

Comentari de Fukuyama: És un honor haver rebut la invitació per fer el tema musical. Alhora, penso que el fet de poder participar musicalment en el món de Conan, que té tanta història, és un sentiment que fa tensar el meu cos.

Els profunds antecedents de cada personatge, aquesta sensació de perill en temps real, la preparació i recol·lecció de pistes per a cada resolució de misteri, entre altres coses sempre em commouen de la sèrie.

Penso que és possible representar en aquest tema musical l'enfrontament d'aquells que persegueixen la veritat entre aquells que perseveren la seva pròpia justícia.

Conan Cinema Quiz


Pregunta: De les files que conformen el sil·labari de Hiragana , Quina és la fila que té major escala?

a) La fila de la "A" (A, i, u ,e o)
b) La fila de la "Ka" (Ka, ki, ku, ke, ko)
c) La fila de la "Sa" (Sa, shi, su ,se, so)
d) La fila de la "Ta" (Ta, chi, tsu, te, to)

Pòsters


Pòster estil manga
Pòster estil anime

Pòster de la pel·lícula 22 en català

Informació


Yuzuru Tachikawa (Mob Psycho 100, Death Parade) serà el director de la pel·lícula. Aquesta pel·lícula serà una seqüela de la pel·lícula 20 del Detectiu Conan: el malson més fosc, i estarà centrat amb en Tooru "zero" Amuro. El cap de la policia, què es rumoreja que és el membre de l'organització dels homes de negre conegut com a "RUM", farà la seva primera aparició dins de la gran saga de pel·lícules.


En aquesta història, hi ha una sobtada explosió en una cimera que s'organitza a Tòquio. L'ombra d'en Tooru Amuro, que treballa per l'agència Nacional de la Seguretat Pública i té el sobrenom de "Zero" farà acte d'aparició. Alhora, també és conegut el personatge per ser en Rei Furuya un Detectiu i aprenent d'en Kogoro Mouri, i també se'l coneix com a Bourbon, membre de l'Organització dels Homes de Negre. En Kogoro és arrestat com a sospitós en el cas de l'explosió. Llavors, en Conan, començarà a investigar per provar la innocència d'en Kogoro, però l'Amuro s'interposarà en el seu camí.


Primeres fotos oficials. Les imatges que surten al costat dret son de la pel·lícula 22.

TRÀILER DE 15 SEGONS SUBTITULAT EN CATALÀ





TRÀILER DE 30 SEGONS DOBLAT EN CATALÀ



TRÀILER DE 90 SEGONS SUBTITULAT EN CATALÀ


Els tràilers de 15 i 30 segons estan traduïts de l'anglès al català per Kobasen97.