Pel·lícules

Hola! Benvinguts/des, a l'apartat de "Pel·lícules", per descarregar les pel·lícules d'El Detectiu Conan en català que no han sigut llicenciades per Alfa Pictures. Com tots sabreu fa uns dies vaig crear un canal de Telegram per descarregar els episodis i com veig que us ha agradat, he pensat crear un canal de Telegram per pujar les pel·lícules. Vull que quedi clar que he creat aquest canal on teniu totes les pel·lícules que no han sigut llicenciades per Alfa Pictures. Que vull dir amb això? Les pel·lícules de la 13 a la 21 i els dos especials no els pujaré, perquè Alfa Pictures va treure en físic dues boxes on inclou les pel·lícules, els dos especials i el DVD/Blu-Ray de les pel·lícules 22 i 23. I si cliqueu el següent enllaç: http://bit.ly/2ECQxMP Us he preparat un petit tutorial de com funciona Telegram, per la gent que no l'utilitzat mai i els que l'utilitzeu us podeu saltar els primers minuts. També si cliqueu a la imatge teniu l'enllaç per poder accedir al canal. Heu de tenir Telegram instal·lat per accedir al canal, si cliqueu a la imatge i no us obre res, és perquè no teniu el Telegram instal·lat. Qualsevol dubte que tingueu podeu enviar-me un correu o per missatge privat a Twitter o Facebook. Això seria tot, moltes gràcies per llegir-me!

Cliqueu a la imatge per accedir al canal de Telegram.


El Detectiu Conan Pel·lícula 1. El gratacel explosiu


En Conan rep una estranya carta d'invitació, a nom d'en Shinichi Kudo, per part d'un prestigiós arquitecte anomenat Teiji Moriya. L'endemà, els titulars informen que una gran quantitat d'explosius han estat robats. Just en aquest moment, el professor Agasa rep una trucada del terrorista demanant parlar amb en Shinichi i avisant-li de diverses amenaces de bomba per tota la ciutat. El que no sabrà en Conan és que mentre ell està ajudant amb el cas, la vida de la Ran està en perill. Aviat s'adonarà que la seva destinació i la Ran estaran de debò en perill.Títol original: 名探偵コナン - 時計じかけの摩天楼 (Tokei Jikake no Matenrō)

Títol en anglès: The Estafi-Bombed Skyscraper
Títol en espanyol: Peligro en el Rascacielos
Any: 1997
Durada: 95 minuts


El Detectiu Conan Pel·lícula 2. La Catorzena Víctima


Un matí, la Ran es desperta sobresaltada per un malson. A ella, i a la seva mare, l'Eri, les disparen; Ran no sap el perquè d'aquest somni fins que recorda que 10 anys abans el seu pare, en Kogoro, quan encara estava al cos de policia, va disparar a l'Eri com a única manera d'arrestar al criminal Jo Murakami. Justament en aquests dies, Jo Murakami ha sortit de la presó després de complir una condemna de 10 anys pels seus crims. En Kogoro Mouri i en Juuzo Megure van ser els que el van capturar, i comença una sèrie d'intents d'atac relacionats amb els coneguts, amics i familiars d'en Mouri i amb cartes de naips. Intentant defensar als implicats i capturar al responsable acabaran en un luxós restaurant on en Conan donarà l'última batalla. Al final, en Conan s'adonarà del motiu pel qual en Kogoro li va disparar a la seva esposa.

Títol original: 名探偵コナン - 14番目の標的 (Juuyon banme no Tagetto)
Títol en anglès: The Fourteenth Target
Títol en espanyol: La Decimocuarta Víctima
Any: 1998
Durada: 99 minuts


El Detectiu Conan Pel·lícula 3. L'últim mag del segle 


En Conan i el seu amic en Heiji intenten protegir de les mans d'en Kaito Kid l'últim tresor de la Dinastia russa dels Romanov, els Ous Imperials de Pasqua. En Kid aconsegueix robar el "Ou de la Memòria" però una misteriosa persona interromp la seva fugida, el persegueix i aconsegueix derrocar-lo i robar-li la preuada joia. La legítima hereva del preuat objecte, li explica a en Conan i els seus amics el secret de la història de la seva família. Una peça de disseny d'un altre model d'ou de pasqua permet a en Conan descobrir un dispositiu amagat en l'Ou Imperial. A partir d'aquesta pista, serà capaç en Conan de resoldre la veritat del cas?

Títol original: 名探偵コナン - 世紀末の魔術師 (Seikimatsu no Majutsushi)
Títol en anglès: The last wizard of the century
Títol en espanyol: El Último Mago del Siglo
Any: 1999
Durada: 99 minuts


El Detectiu Conan Pel·lícula 4. Atrapat als seus ulls


Un sotsinspector és atacat en presència de la Lliga de Detectius Junior. Això serà el principi d'una sèrie d'assassinats terribles contra agents de policia. Dos oficials assassinats han estat trobats amb un bloc de notes a la mà amb alguna cosa estrany en les seves notes. Podria tractar-se d'un grup de terroristes? En Conan investigarà el cas amb l'ajuda d'en Kogoro, qui li demanarà ajuda a l'inspector Shiratori que es nega a cooperar. En Kogoro aviat s'adonarà gràcies a una simple frase que el cas és més complicat del que sembla: "això no importa", una frase interna que vol dir que el cas implica el personal de la policia. Podria tractar-se de l'assassí perfecte? Incapaç d'aconseguir informació, en Conan veurà com se segueixen cometent assassinats, però el pitjor estarà per arribar. Algú està posant la vida de la Ran en perill, l'assassí vol matar-la perquè li ha vist la cara en un dels seus atacs. La Ran, a causa del xoc, perd la memòria i no recorda gens, ni a l'assassí, ni als seus amics; ni tan sols en Shinichi. Podrà en Conan salvar la Ran d'aquest malvat assassí i fer-li recuperar la memòria?

Títol original: 名探偵コナン - 瞳の中の暗殺者 (Meitantei Conan: Hitomi no Nakano Ansatsusha)
Títol en anglès: Captured in her eyes
Títol en espanyol: Atrapado en sus Ojos
Any: 2000
Durada: 99 minuts


El Detectiu Conan Pel·lícula 5. Compte enrere cap al cel 


A la ciutat de Nishitamashi s’inauguraran les Torres Bessones de 75 plantes. La Lliga de Detectius Junior, al costat del doctorAgasa, decideixen després d'haver estat el dia de campament visitar-les. A l'edifici es troben amb en Kogoro, la Ran i la Sonoko per casualitat, ja que resulta que la presidenta de Tokiwa Group (situada en una de les torres), la Mio Tokiwa, i en Kogoro eren antics companys d'universitat, i la Mio convida a en Kogoro per ensenyar-li l'edifici el dia abans de ser inaugurat. en Conan i la resta s'uneixen a la visita però decideixen escapar-se i anar fins a l'últim pis per veure la meravellosa vista de la ciutat. Però alguna cosa va malament per a en Conan i la Haibara. Dos treballadors parlen que han vist un cotxe sospitós davant de l'edifici, un Porsche 356A negre, justament el cotxe d'en Gin, de l'Organització dels Homes de Negre. Per què estan interessats en aquest edifici? Què és el que estan planejant?

Títol original: 名探偵コナン - 天国へのカウントダウン (Meitantei Conan Tengoku i no Kauntodaun)
Títol en anglès: Countdown to heaven
Títol en espanyol: Cuenta Regresiva al Cielo
Any: 2001
Durada: 95 minuts


El Detectiu Conan Pel·lícula 6. El fantasma de Baker Street 


En Conan, els seus amics i la Ran es troben resolent un cas a Londres (Anglaterra) al segle XIX, és a dir, en l'època de Sherlock Holmes, i en el marc de la reaparició d'un assassí en sèrie britànic: Jack l'Esbudellador. Això és possible a causa que en realitat la història de la pel·lícula es desenvolupa dins del millor joc virtual que es coneix al món, anomenat Cocoon creat per la gegantina companyia del programari del Thomas Schindler (Schindler ,SA), en el qual juguen 50 nens i nenes que han d'escollir entre 5 escenaris possibles i resoldre un misteri. Aviat canviarà la destinació ja que el sistema "Arca de Noé" creat per en Hiroki Sawada, un nen prodigi, prendrà el control del joc. El misteri espera a en Conan i els seus amics que hauran d'escapar del joc resolent el cas que se'ls presenti en la partida, ja que si no ho aconsegueixen el sistema està programat per fer desaparèixer a tots. La clau del misteri la tindrà en Yusaku Kudo, pare d'en Shinichi, qui ajudarà al seu fill juntament amb el professor Agasa a resoldre el cas del videojoc. Quina veritat oculta a en Hiroki? Aconseguirà en Conan salvar-se i salvar als 50 nens i nenes del joc virtual?

Títol original: 名探偵コナン - ベイカー街の亡霊 (Meitantei Conan Beikā Sutorīto no Bōrei)
Títol en anglès: The phantom of Baker Street
Títol en espanyol: El Fantasma de Baker Street
Any: 2002
Durada: 107 minuts


El Detectiu Conan Pel·lícula 7. Cruïlla a l'antiga capital 


En aquesta pel·lícula, en Conan viatja a Kyoto per resoldre un enigmàtic i misteriós cas. Es cometen cinc assassinats a Tòquio, Osaka i Kyoto. En Kogoro Mouri és contractat per investigar en un temple de Kyoto un cas de robatori d'una estàtua de Buda. Amb ell viatgen en Conan, la Ran i la Sonoko que més tard es reuniran amb en Heiji i la Kazuha i la Lliga de Detectius Junior juntament amb el doctor Agasa. En aquesta història en Heiji coneixerà al seu primer amor, una noia que va conèixer entre els cirerers de Kyoto. Després d'investigar en profunditat el misteriós robatori aviat s'adonaran que el cas es farà més profund i més perillós. Podran els dos detectius resoldre el cas, o cauran sota la ira dels samurai? En Conan està llest per ajudar quan es trobin en la cruïlla a l'antiga capital!

Títol original: 名探偵コナン - 迷宮の十字路 (Meitantei Conan Meikyū no Kurosuroodo)
Títol en anglès: Crossroad in the ancient cabdal
Títol en espanyol: Cruce en la Antigua Capital
Any: 2003
Durada: 108 minuts


El Detectiu Conan Pel·lícula 8. El mag del cel platejat 


Una famosa actriu demana ajuda a en Kogoro Mouri per atrapar a en Kaito Kid, ja que ha rebut una carta advertint-li que robaria la joia de la destinació. L'aventura transcorrerà en un vol de Tòquio a Hakodate, en el qual mataran a l'actriu per enverinament. En Conan resoldrà el cas però, resulta que el pilot i el copilot també s'han enverinat i estan inconscients. Un dels passatgers haurà de pilotar l'avió i amb l'ajuda d'en Conan hauran de fer un aterratge forçós. Tot sembla anar bé, però a causa d'una tempesta, un raig impacta en l'avió, en un dels motors, i el pilot automàtic deixa de funcionar. A més d'això, no queda suficient combustible per arribar. La pista d'aterratge s'incendia i hauran de buscar un altre lloc per poder aterrar en menys de deu minuts. Aconseguiran aterrar l'avió? Quin paper tindrà en realitat en Kaito Kid?

Títol original: 名探偵コナン - シルバースカイの魔術師 (Meitantei Conan Shirubāsukai Majutsu no-shi)
Títol en anglès: Magician of the silver sky
Títol en espanyol: El Mago del Cielo Plateado
Any: 2004
Durada: 108 minuts


El Detectiu Conan Pel·lícula 9. Estratègia sobre les profunditats


Fa 15 anys, el vaixell "Yashiromaru I" es va enfonsar al nord de l'Oceà Atlàntic, després de xocar contra un iceberg. El tràgic accident va provocar una gran commoció en el seu temps. En Conan, la Ran, en Kogoro i la Lliga de Detectius Junior  són convidats al viatge inaugural del "Aphrodite", un nou creuer de luxe de la mateixa companyia que el "Yashiromaru I", que recorrerà el Pacífic. Però es produeixen una sèrie d'assassinats durant el viatge, convertint-lo en un malson que aterroritza als tripulants. En Conan, al costat de la Lliga de Detectius Junior, tractarà de resoldre el misteri dels assassinats en sèrie del "Aphrodite" fins que la situació empitjora dramàticament. L'assassí, veient com es complica la seva situació, ha fet explotar una sèrie de bombes en el creuer. El luxós transatlàntic comença a enfonsar-se i la Ran desapareix. Aconseguiran atrapar a l'assassí i salvar a  la Ran abans que el "Aphrodite" s'enfonsi?

Títol original: 名探偵コナン - 水平線上の陰謀 (Meitantei Konan: Suiheisen-jō no Sutoratejī)
Títol en anglès: Strategy above the depths
Títol en espanyol: Estrategia Sobre las Profundidades
Any: 2005
Durada: 95 minuts


El Detectiu Conan Pel·lícula 10. El rèquiem dels detectius


En Kogoro és contractat per un client allotjat en un hotel proper al parc d'atraccions en Miracle Land per investigar un cas. Al costat d'ell, viatgen en Conan, la Ran i la Lliga de Detectius Junior. Mentre estan en la sala d'espera de l'hotel esperant a aquesta persona, se'ls lliura un passi VIP del parc d'atraccions per poder gaudir mentre en Kogoro investiga el cas. Després de l'espera, en Conan aviat s'adonarà de la gravetat de la situació. Si no ho aconsegueixen resoldre el cas en 12 hores la Ran i els nens moriran. En Conan es veurà obligat a ajudar a en Kogoro a investigar i descobriran que diversos detectius han estat contractats per resoldre el mateix cas, entre ells, en Heiji. Per què en Conan ajuda a en Kogoro en el cas? Té a veure la seva veritable identitat amb això? Un cas a contrellotge que solament qui l’aconsegueixi esbrinar serà el millor detectiu. Podran en Conan i en Heiji aconseguir desxifrar el misteri abans que acabi el termini de les 12 hores? Què hi té a veure amb el cas en Kaito Kid?

Títol original: 名探偵コナン - 探偵たちの鎮魂歌 (Meitantei Conan: Tantei-tachi no Requiem)
Títol en anglès: The Private Eyes' Requiem
Títol en espanyol: El Réquiem de los Detectives
Any: 2006
Durada: 111 minuts


El Detectiu Conan Pel·lícula 11. La bandera pirata al fons de l'oceà


La història té lloc quan un grup de lladres, perseguits per l'inspector Takagi i la inspectora Sato, sofreix un accident de cotxe. Un dels lladres esmenta dues paraules que intervindran en la veritable història de la pel·lícula: "Illa Koumi" i "Jolly Roger". En Conan i la Lliga de Detectius Junior viatgen a l’Illa Koumi al costat d'en Kogoro, la Ran, la Sonoko i el doctor Agasa, després d'haver aconseguit resoldre uns mots encreuats i haver guanyat 300.000 iens. Una vegada allí, mentre que la Ran i la Sonoko fan busseig i turisme per l'illa, la Lliga de Detectius Junior haurà d'anar resolent un joc, un mapa d'un tresor que els portarà a conèixer una llegenda sobre dues dones pirates. Finalment la història d'aquestes dues dones pirates i el seu vaixell encallat en algun lloc de l’illa, segons la llegenda, s'entrellaçaran en un cas d'assassinat entre un grup de caçatresors, que farà que la Ran es vegi embolicada en un perill que en Conan haurà de resoldre. Serà certa la llegenda i hi haurà un gran tresor a l’illa, o és solament una manera de patrocinar l'illa? Què tenen a veure la Ran i la Sonoko amb la llegenda?

Títol original: 名探偵コナン - 紺碧の棺 (Meitantei Konan: Konpeki no Jorī Rojā)
Títol en anglès: Jolly Roger in the Deep Azure
Títol en espanyol: La Bandera Pirata en el Profundo Océano
Any: 2007
Durada: 106 minutsEl Detectiu Conan Pel·lícula 12. La partitura de la por


Una sèrie d'assassinats apunten a diversos músics. Totes les víctimes eren antics membres d'una acadèmia conduïts per un famós pianista, Kazuki Daumoto. La història se centra en la gran inauguració de la Sala Doumoto finançada pel mateix Kazuki Doumoto i construïda pel grup Suzuki que, a través de la Sonoko, convida a la Ran, en Conan i els seus amics al costat d'en Kogoro a la seva obertura. La característica principal del concert és un tipus de música tocat amb l'Òrgan de pipa, el famós violí "Stradivarius", i la veu perfecta d'una vocalista. No obstant això, molts incidents sospitosos comencen a succeir durant el concert. En Conan i els altres convidats visiten el concert el dia de l'estrena, però ocorre una sobtada i enorme explosió en el saló de concerts, envoltant el lloc d'enormes flames. Es podrà salvar el públic? Quina relació guarda la cançó de l'espectacle amb la Ran i en Shinichi?

Títol original: 名探偵コナン - 戦慄の楽譜 (Meitantei Conan Senritsu no Furu Sukoa)
Títol en anglès: Full Score of Fear
Títol en espanyol: La Partitura del Miedo
Any: 2008
Durada: 115 minutsEl Detectiu Conan Pel·lícula 13. El corb perseguidor


En Conan és a punt d'enfrontar-se de nou cara a cara amb l'Organització dels Homes de Negre! Hi ha sis casos d'assassinat en sèrie en tota l'àrea circumdant a Tòquio. La policia de cada prefectura i en Kogoro, encapçalats per l'inspector Megure, en Shiratori i el superintendent Matsumoto, inicient una reunió per a la recerca del cas, a la recerca d'esbrinar alguna cosa sobre els assassinats. En aquest moment, en Conan és testimoni que un dels membres de la policia es puja al cotxe d'en Gin. Serà un nou membre de l'Organització disfressat? Aquests assassinats van ser comesos per l'Organització? Si Gin s'assabentés que en Shinichi està viu no solament el mataria, sinó a tots aquelles persones que estan al seu voltant... Encara sabent això, en Conan decideix seguir sol amb la recerca del cas. Serà en Gin l'acorralat? O potser sigui en Conan?

Títol original: 名探偵コナン - 漆黒の追跡者 (Meitantei Konan Shikkoku no Cheisā)
Títol en anglès: The Raven Chaser
Títol en espanyol: El Perseguidor Negro
Any: 2009
Durada: 111 minutsEl Detectiu Conan Pel·lícula 14. La nau perduda al cel


En Jirokichi Suzuki, l'oncle de la Sonoko, convida a en Conan, la Ran, al Detectiu Mouri i a la Lliga de Detectius Junior al viatge inaugural del "Bell Tree", el dirigible més gran del món, que recorrerà en un viatge de sis hores el trajecte de Tòquio a Osaka. No obstant això, en Kaito Kid té com a objectiu el "Lady Sky", una joia de gran valor que va a bord del dirigible. Però el viatge no va a transcórrer tranquil·lament. Un misteriós grup terrorista conegut com a "Gat Siamés Vermell" segresta la nau i accidentalment allibera un virus mortal. Quins plans tenen en realitat el "Gat Siamés Vermell"? Aconseguirà en Kid en aquestes sis hores robar la gran joia?

Títol original: 名探偵コナン - 天空の難破船 (Meitantei Konan Tenkuu no Rosuto Shippu)
Títol en anglès: The Lost Ship in the Sky
Títol en espanyol: El Barco Perdido en el Cielo
Any: 2010
Durada: 102 minutsEl Detectiu Conan Pel·lícula 15. Un quart de silenci


Una nota d'amenaça arriba al governador Yuuichiro Asakura, el dia anterior a l'obertura de la línia Touto. El mateix dia del viatge inaugural del tren subterrani, en Conan aconsegueix frustrar el pla, però aviat descobrirà que això era un avís i que en realitat els plans que té són molt pitjors. En Conan en revisar la història de l'Asakura, descobreix que el governador va manar construir una presa al poble de Kitanosawa, de la prefectura de Niigata, la qual cosa va fer desaparèixer l'antic poblat situat allí. En Conan al costat de la Ran, en Kogoro i la Lliga de Detectius Junior viatgen a Kitanosawa per investigar. Coincideix amb el cinquè aniversari de la construcció de la presa i allí, en Conan es troba amb cinc persones que vivien a l'antic poble de Kitanosawa i no es veien des de fa vuit anys. En Conan coneixerà a Touma, un noi que porta en coma vuit anys, després de precipitar-se al buit des de la muntanya i que a poc a poc va recuperant la memòria. Durant l'estada al poble, en Conan veurà com es complica el cas, ja que assassinen a un membre del grup d'antics amics. Per què està en Touma tan espantat? Quina és la veritat que guarda a la seva memòria? Quin propòsit té el culpable que va fer esclatar la línia de tren subterrània? Una gran tragèdia aguaita a la ciutat de la presa!

Títol original: 名探偵コナン - 沈黙の15分 (Meitantei Conan Chinmoku no Kwōtā)
Títol en anglès: Quarter of Silence
Títol en espanyol: 15 Minutos de Silencio
Any: 2011
Durada: 110 minutsEl Detectiu Conan Pel·lícula 16. L'onzè davanter


L'agència del Detectiu Kogoro Mouri rep una trucada inesperada d'un suposat terrorista que pretén fer esclatar una bomba. En Kogoro no es creu l'ocorregut i en aquest moment, davant els seus ulls, explota un cotxe! Davant la mirada d'en Kogoro, el terrorista li adverteix hi hauran més bombes i que moriran moltes persones si no resol una endevinalla. "Un noi blau i una zebra blava. La pluja cau des de dalt. La mà esquerra del noi assenyala l'arbre de l'esquerra." En Kogoro i la Ran investiguen pels voltants de Beika, però no aconsegueixen trobar alguna cap pista. Mentrestant, en Conan juntament amb l'Ai Haibara i la Lliga de Detectius Junior estan veient un partit de futbol entre els Big Osaka i el Tòquio Spirits. En Conan s'assabenta de l'incident que s'ha produït en l'agència després d'una trucada que rep de la Ran durant el partit. Mentre s'està jugant el partit, en Conan decideix investigar i intenta desxifrar el codi, però s'assabentarà d'un sorprenent fet, que ningú podrà detenir! "El moment" s'acosta. Qui resoldrà el cas?

Títol original: 名探偵コナン 11人目のストライカー (Juuichininme no Sutoraikā)
Títol en anglès: The Eleventh Striker
Títol en espanyol: El Undécimo Delantero
Any: 2012
Durada: 110 minutsEl Detectiu Conan Pel·lícula 17. El detectiu al mar distant


Un vaixell desconegut flota sobre el mar en l'alba. Tot comença amb aquest misteriós vaixell en un port de Kyoto. Gràcies a les Forces Especials de Defensa, s'inaugura una visita especial al vaixell almirall Aegis. En Conan, la Ran, en Kogoro i la Lliga de Detectius Junior gaudeixen del viatge a bord de la nau amb l'última tecnologia desenvolupada. No obstant això, sonen les alarmes i es produeix el caos. No passa molt temps fins que es troba el cadàver d'un dels oficials de la marina. En Conan comença a investigar i descobreix que a bord hi ha un espia conegut com a "X". Qui s'amaga darrere la identitat de "X"? Quina és la seva relació amb el vaixell? L'ombra de l'espia aguaita a en Conan i els altres. Dins d'aquesta nau s'amaga un gran secret que supera la imaginació i farà tremolar a tot Japó!

Títol original: 絶海の探偵 (Zekkai no Private Eye)
Títol en anglès: Private Eye in the Distant Sigui
Títol en espanyol: El Detective del Mar Lejano
Any: 2013
Durada: 110 minutsEl Detectiu Conan Pel·lícula 18. El franctirador dimensional


Després d'haver participat en la cerimònia d'inauguració de la torre Bell Tree, en Conan i els seus amics gaudeixen de les seves vistes des del seu pis més alt, a 635 metres sobre el sòl; però, mentre ho fan, una bala impacta contra la finestra i toca un home. La Ran i la Lliga de Detectius Junior entren en pànic, al no saber què ha passat tant de sobte, però en Conan gràcies a les seves ulleres amb zoom descobreix una ombra negra en direcció a la trajectòria de la bala. Al costat de la jove estudiant Masumi Sera, persegueix al franctirador amb moto, però acaben involucrant-se en una persecució on diversos cotxes patrulla estan involucrats. Fins i tot el FBI amb la Jodie, es troba perseguint-lo! Però el culpable fuig i acaba esvaint-se en l'amplitud de l'oceà. Mentre que en Conan, la Masumi Sera, la policia i el FBI investiguen, surt a la llum l'existència d'un esquadró especial de la marina: els "Navi Seals", que estan relacionats amb el franctirador, que solament va ser l'inici d'un gran pànic que s'estén per tota la ciutat. També l'estudiant de postgrau Subaru Okiya mou fitxa en l'assumpte.

Títol original: 異次元の狙撃手 (Ijigen no Sniper)
Títol en anglès: The Dimensional Sniper
Títol en espanyol: El Francotirador de Otra Dimensión
Any: 2014
Durada: 110 minutsEl Detectiu Conan Pel·lícula 19. Els gira-sols de l'infern


Els més importants inversors i multimilionaris del món es reuneixen a Nova York per a una gran subhasta. Es tracta de la famosa obra de Van Gogh "Els Girasols" la qual es donava per desapareguda a Japó. En Jirokichi Suzuki es fa amb l'obra i el seu objectiu serà col·leccionar les 7 pintures de "Els Girasols" que estan disperses pel món. Amb motiu d'aquestes adquisicions, en Jirokichi presenta un nou sistema de seguretat amb portes de ferro que implantarà en el museu japonès "Lake Rock" i contracta a un grup d'especialistes coneguts com "els 7 Samuráis" encarregats de protegir l'obra. El dia de la presentació, fa la seva aparició en Kaito Kid i anuncia que robarà l'obra, abans de desaparèixer. Per què en Kid, que solament roba grans joies, està interessat en el quadre? Enmig de la confusió i el caos, en Shinichi Kudo entra en escena. La "ombra blanca" confirma les seves intencions durant el transport de "Els Girasols" posant en perill a tots els passatgers de l'avió. S'obre el teló d'un misteri artístic ple de mentides i veritats que involucren un valuós tresor!

Títol original: 名探偵コナン 業火の向日葵 (Meitantei Konan Gōca no Himawari)
Títol en anglès: Sunflowers of Inferno
Títol en espanyol: Los Girasoles del Fuego Infernal
Any: 2015
Durada: 112 minuts.
Contraseña del .rar: BibliotecaKudoEl Detectiu Conan Pel·lícula 20. El malson més fosc


En diferents llocs del món apareixen casos d'assassinats! A més hi ha una escena on un espia s'infiltra en la policia japonesa i té accés a informació restringida. El contingut d'aquesta informació és... Per evitar que es robi aquesta informació, arriba Tōru Amuro! També Shuichi Akai del FBI! A més L'Organització comença a moure's en les ombres. Un perill sense precedents s'aproxima a en Conan!

Títol original:  名探偵コナン純黒じゅんこくの悪夢ナイトメア (Meitantei Conan: Junkoku no Naitomea)
Títol en anglès: The Darkest Nightmare
Títol en espanyol: La Negra Pesadilla
Any: 2016
Durada: 111 minuts
Contraseña del .rar: BibliotecaKudoEl Detectiu Conan Pel·lícula 21. La carta d'amor carmesí


Una bomba esclata a l'edifici de la televisió Nichiuri durant la gravació de la Satsuki Cup, un torneig de karuta. Atrapats en el bombardeig, en Conan entra a l'edifici per ajudar en Heiji i la Kazuha abans que l'edifici acabi col·lapsant. Mentrestant, l'actual campió de la Copa Satsuki ha estat assassinat a la seva residència a Kyoto. Com si no fos prou, la futura Reina, l'Ooka Momiji, declara que ella és la promesa d'en Heiji!

Títol original: 名探偵コナン から紅くれないの恋歌ラブレター (Meitantei Conan: Karakurenai no Raburetā).
Títol en anglès: The Crimson Love Letter
Títol en espanyol: Una carta de amor de rojo carmesí
Any: 2017
Durada: 112 minuts
Contraseña del .rar: BibliotecaKudoEl Detectiu Conan Pel·lícula 22. El cas Zero


A "El cas Zero" Conan ha d'investigar una explosió que té lloc el dia de la inauguració d'un gran complex turístic a Tòquio, on s'ha de celebrar una cimera internacional. Les evidències assenyalen cap a Kogoro Mouri, el pare d'en Ran, com a culpable. Conan Edogawa haurà de trobar el responsable i demostrar la innocència de qui, en un futur incert, podria ser el seu sogre.

Títol original: 名探偵コナン ゼロの執行人 (Meitantei Conan: Zero no Shikkōnin).
Títol en anglès: Zero the Enforcer
Títol en espanyol: El Caso Zero
Any: 2018
Durada: 110 minuts
Contraseña del .rar: BibliotecaKudoEl Detectiu Conan Pel·lícula 23. El puny de safir blau


En Kogoro, la Ran i la Sonoko viatgen a Singapur per a veure un torneig de karate en què participa en Makoto Kyogoku. En Conan s'ha de quedar al Japó perquè fa servir una identitat inventada i no té passaport, però en Kid el segresta i se l'endú a Singapur perquè l'ajudi a resoldre uns misteriosos delictes que cometen en nom seu. Ara bé, en Makoto, el karateka que ha aconseguit 400 victòries consecutives, no li ho posarà fàcil.

Títol original:  名探偵コナン 紺青の拳 (Meitantei Conan: Konjō no Fisuto).
Títol en anglès: The Fist of Blue Sapphire
Títol en espanyol: El puño de Zafiro Azul
Any: 2019
Durada: 110 minuts
Contraseña del .rar: BibliotecaKudoEl Detectiu Conan Pel·lícula 24. La bala escarlata


Se celebraran els World Sports Games, la competició mundial d'esport al Japó, un esdeveniment que es fa una vegada cada quatre anys. Durant aquest esdeveniment es va inaugurar l'arribada de la Bala Japonesa, un tren d'última tecnologia, capaç d'arribar als 1000km/h.

Durant una festa relacionada amb els jocs, diverses persones i executius seran segrestats. Decidit a salvar els seus amics i la seva estimada Ran, aquest demanarà ajuda a l'Akai. A més per alguna raó el que està passant recorda un accident succeït fa 15 anys a Boston, durant el mateix esdeveniment esportiu, en què l'FBI també hi va estar involucrat. Què està passant? Podrà en Conan resoldre aquest cas abans que el tren pugui causar un accident catastròfic el dia de la inauguració?

Títol original: 名探偵コナン 緋色の弾丸.
Títol en anglès: The Scarlet Bullet
Títol en espanyol: La bala escarlata
Any: 2021
Durada: 110 minuts
Contraseña del .rar: BibliotecaKudo