El Detectiu Conan pel·lícula 24: La bala escarlata


Aniré actualitzant aquesta entrada amb les noves informacions que vagin sortint.

Ja esta actualitzada la pàgina oficial de la pel·lícula d'El Detectiu Conan. En aquesta primera actualització s'ha conegut oficialment l'argument de la nova pel·lícula. La pel·lícula s'estrena a Japó el 16 d'abril del 2021 i a Catalunya el 16, 17 i 18 de novembre.

MISSATGE D'EN GOSHO AOYAMA

Missatge de l'autor original de la història, el mestre Gosho Aoyama. El punt principal de la pel·lícula d'enguany és la família vermella! La mare és una agent d'intel·ligència de l'MI6! El fill gran és un agent de l'FBI i un franctirador molt habilidós! El segon fill és un campió sèxtuple de shogi! I a més a més, la germana de menys edat és una noia masculina que fa de detectiu d'institut i que practica el Jeet Kune Do. Entrelligasseu-vos amb aquesta família tan densa durant unes dues hores! Amb la falda (Scarlet), per últim, tremola (Bullet).


HISTÓRIA

Aviat se celebraran els World Sports Games, la competició mundial d'esport del Japó, un esdeveniment que es fa una vegada cada quatre anys. Durant aquest acte s'inaugura l'arribada de la Bala Japonesa, un tren d'última tecnologia, que arriba als 1000 km/h. Durant una festa amb motiu dels jocs, diverses persones i executius seran segrestats.


Decidit a salvar els seus amics i la seva estimada a Ran, el detectiu Conan demanarà ajuda a l'Akai. A més, per alguna raó, el que està succeint recorda un accident esdevingut fa 15 anys a Boston, durant el mateix esdeveniment esportiu, en el qual l'FBI també va estar involucrat. 


Què està passant? Podrà el detectiu Conan resoldre aquest cas abans que el tren pugui causar un accident catastròfic el dia de la seva inauguració?


TEMA MUSICAL

El tema musical serà interpretat per el grup "Tokyo Jihen", Ringo Sheena, Seiji Kameda, Toshiki Hata, Ukigumo e Ichiyō Izawa, son qui han compost la cançó "Eien no Fuzai Shoumei". Especialment per a la pel·lícula!


PERSONATGES PRINCIPALS

En aquesta nova pel·lícula ens presenten els quatre principals protagonistes. Tenim en Shuichi Akai un agent de l'FBI. En Shukichi Haneda el millor jugador de Shogi amb el títol Meijin. La Mary Sera una nena que es va prendre l'apotoxina 4869 i ara viu amb un cos petit igual que en Conan i l'Ai. La Masumi Sera una detectiva adolescent que resol qualsevol cas. Amb aquests quatre personatges tindrem una pel·lícula que mai hem vist. Acció, explosions, misteri i molt més en aquesta nova pel·lícula!


PÒSTERS

Pòster estil anime
Pòster estil manga





Pòster de la pel·lícula 24 en català
Pòster alternatiu

























IMTAGES PROMOCIONALS




TRÀILER DE 30 SEGONS DOBLAT EN CATALÀ


Llistat provisional de cinemes a Espanya i Catalunya: Fes clic.