Benvinguts

La finalitat d'aquest blog és poder agrupar tota la informació sobre la sèrie del Detectiu Conan i posar-la al servei del públic d'una manera directa i ràpida. De fet, aquí s'oferiran capítols rescatats en una qualitat excel·lent, els quals no són accessibles fàcilment en l'actualitat. Per això, aquest blog no tindria sentit sense els molts fansubs que es dediquen a que tots puguem gaudir del nostre anime preferit; de manera que, primer, moltes gràcies a tots els fansubs pel seu excel·lent treball.

Per tant, això és només un blog on recopilo tot el material d'El Detectiu Conan i a on també posaré novetats que vagin sortint.

Important! A partir d'ara el que faré serà pujar els capítols nous un cop la web del Super3 tingui caducats els capítols, un cop s'hagin caducat jo els penjaré al blog. Cada setmana tindreu els cinc capítols penjats al blog, però quan s'hagin caducat. El que és més important és que vull que doneu audiència a la pàgina del canal Super3 i no a la meva pàgina. Per veure els capítols que estan emetent cliqueu aquí. Espero que ho entengueu, gràcies!


Moltes Gracies a tots els fansubs i montadors!

Actualment, el Canal Súper3 emet els capítols doblats en català cada vespre. Paral·lelament, els usuaris fan bullir les xarxes comentant cada episodi a través de Twitter, amb el hashtag #DetectiuConan3XL.

REGLES DEL XAT

Estan terminantment prohibits els insults, paraules malsonants, faltes de respecte o similars.

Tingues en compte que aquest blog és apte per a tots els públics, pel que queda prohibit parlar de temes no apropiats per a menors.

Evita enviar molts missatges seguits per no interferir en el correcte funcionament del xat.

Evitar l'ús abusiu de majúscules.

ANIME DEL DETECTIU CONAN

Fins al capítol 816, es troben amb l'àudio en català.

A partir del capítol 816, només estan disponibles en àudio japonès amb subtítols en castellà.

MANGA DEL DETECTIU CONAN

En aquest apartat trobareu tots els volums de la sèrie per descarregar. Del volum 1 al 73 és l'edició de Planeta Cómic, del volum 74 al 93 és l'edició de Dream Team Scans i del volum 94 al 98 és l'edició en català editada per mi. Per llegir els capítols teniu la pàgina de TuMangaOnline, per llegir-los en castellà cliqueu aquí i per llegir-los en català cliqueu aquí. Després teniu Mangadex que trobareu els capítols editats per diferents fansubs i idiomes. I si voleu comprar el manga legalment per ajudar a l'editorial, ho podeu fer per Amazon i per la pàgina oficial de Planeta Cómic.

MANGA DEL MAGIC KAITO

Els volums 1-3 estan disponibles en format occidental. La resta de files es troben en format japonès (traduït a l'espanyol).