Jordi Vila doblant altres sèries d'anime.

Hola! Avui, 22 de juny del 2019, fa dos anys que vaig començar a fer recopilatoris d'actors i actrius de doblatge. Fa dos anys, vaig penjar el primer recopilatori de la primera temporada de la sèrie "Doblant altres sèries d'anime". En veure la bona rebuda que han tingut tots els recopilatoris durant aquests dos anys he decidit que continuaré fent-los, però no penjaré un recopilatori cada setmana sinó que els penjaré quan em vingui de gust.

Per això, avui, us porto un recopilatori a l'actor de doblatge Jordi Vila. Va cantar el primer opening de Bola de Drac en català, també ha cantat altres openings d'anime. Potser el coneixereu perquè ha doblat personatges com el Monstre Buu (Bola de Drac Z), en Myouga (InuYasha), en Musculator (Musculman), en Senbei Norimaki (El nou Dr. Slump) i molts més. 

He revisat tots els personatges que ha doblat en el detectiu Conan i he decidit posar en Tomofumi Tanaka que el va doblar l'any 2001 i surt en el capítol 15 que es titula "El cadàver desaparegut".

Aquí teniu el recopilatori d'en Jordi Vila.


Podeu veure el recopilatori sencer en el següent enllaç: http://bit.ly/2LaDmUM
Podeu descarregar el recopilatori en el següent enllaç: http://bit.ly/2RtDdgf

També he fet un vídeo recopilant tots els openings i endings d'anime que ha cantat en Jordi Vila.


Podeu veure el vídeo recopilant tots els openings i endings d'anime que ha cantat en el següent enllaç: http://bit.ly/2LaDmUM
Podeu descarregar el vídeo recopilant tots els openings i endings d'anime que ha cantat en el següent enllaç: http://bit.ly/2RtDdgf

El blog del Detectiu Conan en Català: http://bit.ly/2UxEtns
Per contactar-me utilitzeu el següent correu electrònic: eldetectiuconanencatala@gmail.com

Espero que li doneu un bon like! Perquè fer els recopilatoris porta molta feina, gràcies!