El Detectiu Conan pel·lícula 23: El puny de safir blau


Aniré actualitzant aquesta entrada amb les noves informacions que vagin sortint.

Ja esta actualitzada la pàgina oficial de la pel·lícula d'El Detectiu Conan. En aquesta primera actualització s'ha conegut oficialment l'argument de la nova pel·lícula. La pel·lícula s'estrena a Japó el 12 d'abril del 2019 i a Catalunya el 8, 9 i 10 de novembre.

Missatge d'Aoyama

Bones, sóc en Gosho Aoyama! La pel·lícula d'aquest any està situada a l'estranger! En Conan i en Kaito Kid tindran una gran participació a Singapur! Us cridarà molt l'atenció la Ran i en Shinichi, que recentment són parella, però... no hi ha dubte que el punt fort és en Makoto Kyogoku versus Kaito Kid! Amb una acció molt cridanera per la força d'en Kyogoku, qui sembla haver-se equivocat de manga, per la qual cosa gaudeixin molt de la pel·lícula en pantalla gran!


História


El safir blau més gran del món "El puny de safir blau" es diu que es va enfonsar al fons del mar de Singapur juntament amb un vaixell pirata al segle XIX. Quan un milionari de la localitat el tracta de recuperar, ocorre un cas d'assassinat a Marina Bay Sands. En l'escena del crim es troba un avís escrit per en Kaito Kid tacat de sang.

D'altra banda, la Ran i la Sonoko es troben allà, ja que van a veure el torneig de karate que s'inaugurarà a Singapur. En Conan, qui no té passaport i per tant no pot viatjar a l'estranger, es va quedar a casa, però per uns mètodes d'en Kaito Kid, qui pensa utilitzar a en Conan, se l'emporta a la força a Singapur. 


Allà depèn d'en Kaito Kid per tornar al Japó i a més li roben les seves ulleres, el rellotge i la roba, i s'ha de disfressar-se. La Ran, qui no s'ha adonat de la seva identitat, li pregunta pel seu nom i en Conan respon: "Em dic Arthur Hirai".

En el seu moment, en Kaito Kid aconsegueix obtenir la informació que el safir blau es troba a la caixa forta d'un soterrani d'una mansió. Com sempre pensa infiltrar-se fàcilment, però una perillosa trampa li espera. Es tracta del karateka més fort amb 400 baralles i cap derrota, en Makoto Kyogoku. Quin serà el destí d'en Kaito Kid? A més, és com si sabés que alguna cosa dolenta està punt de passar, el símbol de Singapur, el lleó Merlion comença a llançar aigua de color carmesí!

Tema Musical

El tema musical serà interpretat pel vocalista del grup "J SOUL BROTHERS from EXILE TRIBE", Tosaka Hiroomi, qui ha compost la cançó "BLUE SAPPHIRE" especialment per a la pel·lícula!


Conan Cinema Quiz


Pregunta: Quin és l'esdeveniment més popular a Singapur?

1. [Sense poder traduir encara]

2. Les celebracions per any nou

3. [Sense poder traduir encara]

4. El concurs de focs artificials de Marina Bay

Pòsters


Pòster estil manga
Pòster estil anime
















Pòster de la pel·lícula 23 en català


Primeres fotos oficials. Les imatges que surten al costat dret son de la pel·lícula 22.

TRÀILER DE 30 SEGONS SUBTITULAT EN CATALÀ


Els tràiler de 30 segons ha estat traduït de l'anglès al català per Kobasen97.

TRÀILER DE 90 SEGONS DOBLAT EN CATALÀ



Recordem que l'última pel·lícula estrenada de la franquícia, El cas Zero, va superar recentment els 100 milions de dòlars recaptats, situant-se entre les deu pel·lícules anime més taquilleres de la història. A Espanya, la cinta va recaptar més de 75.000 euros en el seu primer cap de setmana i va reunir uns 10.000 espectadors.

Llistat provisional de cinemes a Catalunya i Balears: Fes clic.
Llistat provisional de cinemes a Espanya: Fes clic.