El Detectiu Conan Pel·lícula 21. La carta d'amor carmesí


Anirem actualitzant aquesta entrada amb les noves informacions que vagin sortint.

Ja tenim actualitzada la pàgina oficial de la pel·lícula del Detectiu Conan. En aquesta primera actualització s'ha conegut oficialment l'argument de la nova pel·lícula, així com l'enigma que apareix en ella. La pel·lícula s'estrena el 15 d'abril del 2017.

Argument

Una bomba ha esclatat a la central de la Nichiuri TV, símbol d'Osaka. A dins de les instal·lacions, s'estava rodant la final de la Copa Satsuki, de la qual es coneixeria al guanyador de Hyakunin Isshu del Japó. La situació es complica, l'edifici s'està enderrocant i, a l'interior, tan sols queden el detectiu juvenil de l'oest, en Heiji Hattori i la seva amiga de la infància, la Kazuha Toyama. En aquest moment, en Conan salva tots dos d'una mort segura.


Tot sembla indicar que es tracta d'un acte terrorista, però es desconeix qui és el culpable i quin era el seu principal objectiu. En Conan i en Heiji no aconsegueixen comprendre la situació, i enmig d'aquesta confusió, en Conan i els altres es troben amb una noia que diu ser "la promesa d'en Heiji". El seu nom, és la Momiji Ooka. Aquesta misteriosa noia, a més de ser la campiona juvenil de Hyakunin Isshu, també diu ser "el destí d'en Heiji".


En aquest moment, en una casa japonesa de Arashiyama a Kyoto, assassinen al campió de la Copa Satsuki. Les imatges de l'escena del crim mostren a la Momiji en el lloc... i de fons, una misteriosa "cançó" segueix sonant...

Missatge d'Aoyama

Aoyama: Bones, sóc Aoyama! En aquesta ocasió toca "La carta d'amor carmesí" i és una història centrada en comèdia-romàntica que no es veia des de "El vaixell perdut en el cel" [Pel•lícula 14]. Com aparèixera la rival de la Kazuha, Momiji, l'estació de la pel•lícula també serà a la tardor ["Momiji" significa color de la tardor]! Com és tardor... Si la deixes passar no t’avorriras! (Riures) [Aquí Aoyama fa un joc de paraules amb Aki (Tardor) i Akimahen que és com dir no t'avorreixes].


Història

Explotat el símbol d'Osaka!

Un cas de bomba a la Nichiuri TV. En aquests moments dins de les instal·lacions s'està filmant la Copa Satsuki, que defineix al guanyador de Hyakunin Isshu de Japó. La situació entra en un gran pànic i dins de l'edifici que es va destruint només queden el detectiu de preparatòria de l'oest, Heiji Hattori i la seva amiga de la infància, Kazuha Toyama, però són "salvats per un pèl" per Conan qui acudeix a l'escena. El cas sembla ser del tipus de terrorisme, però no se sap l'objectiu ni la veu del culpable.

La promesa d’en Heiji? La misteriosa bella dona la Momiji Ooka!

Enmig de la confusió per l'explosió, en Conan es troben amb una noia que diu ser "La promesa d’en Heiji". El seu nom és Momiji Ooka i és la campiona de la preparatòria del joc de Karuta. Per coses del desti, la Kazuha s’ha d'enfrontar-se amb la Momiji en el Hyakunin Isshu, per la qual cosa ella comença el seu entrenament a càrrec de la mare d’en Heiji, la Shizuka, qui és hàbil en aquest joc.

El missatge deixat de Kyoto!

En aquest moment en una casa japonesa d’Arashiyama a Kyoto, succeeix un cas d'assassinat al campió de la Copa Satsuki. Aquí les imatges de l'escena del crim mostren a la Momiji. A més al voltant de la víctima estan escampades diverses targetes del Karuta. Quina serà la relació entre la Momiji i el cas?

La tragèdia provinent d'una cançó d'amor!

En Conan i en Heiji juntament amb la policia d'Osaka i Kyoto comencen la recerca de la Copa de Satsuki que es relaciona amb els 2 casos. Després conforme avança la recerca comença a emergir una existència misteriosa. En seguir-li el rastre, aquí es troba un secret que té relació amb el Hyakunin Isshu. Osaka i Kyoto, quan tots dos casos es connectin en un solament, la ruleta de la destinació que havia estat planificada començarà a moure's!



Informació

18/01/2017: Osaka i Kyoto, els 2 casos... L'amor de 2 persones!
El que es pot observar en el pòster són els personatges del Detectiu Conan i les cartes de Hyakunin Isshu. A més l'aparença de la bella dona misteriosa: Momiji Ooka. El cas d'una bomba en Nichiuri TV d'Osaka! En aquests moments dins de les instal·lacions s'està filmant la Copa Satsuki, que defineix al guanyador de Hyakunin Isshu del Japó. Dins de l'edifici que es va destruint, estan en Heiji i la Kazuha. Enmig d'aquesta confusió, en Conan i els altres es troben amb la Momiji Ooka. També a Kyoto hi ha un cas d'assassinat al campió de la Copa Satsuki. Què és el que li passarà a en Conan i els altres?

18/01/2017: Qui té la clau, és la promesa d'en Heiji!? Momiji Ooka
Segon any de la preparatòria "Kyoto Senshin", 17 anys. Campiona de la preparatòria per 2 anys consecutius de la "Copa Satsuki" de Hyakunin Isshu i en el futur serà coneguda com la reina. En la primera trobada amb en Conan i els altres, els hi diu que en Heiji és "La persona destinada des de la infància".

Pòsters

Pòster estil manga
Pòster estil anime












Personatges Claus

En Heiji Hattori: És un detectiu de preparatòria famós a la regió de Kansai. Una de les poques persones que coneix la veritable identitat d’en Conan, amb el qual fa duo i han resolt molts casos difícils. És l’amic d'infància de la Kazuha Toyama.

La Kazuha Toyama: Amiga d'infància d’en Heiji. És una esportista qualificada en Aikido, però per un motiu participa en el torneig de Karuta. Malgrat tenir sentiments cap a en Heiji, encara no se li pot declarar.

La Momiji Ooka: És una dona que a més de ser la campiona de preparatòria d’en Hyakunin Isshu, fa dir-se "La promesa d’en Heiji". Viu en una mansió on hi ha un majordom a temps complet encara que la seva identitat encara és un misteri.





Poema del tràiler

Les primeres frases del tràiler (disponible més a baix) fan referència a un dels poemes del Hyakunin Isshu, concretament el número 40 escrit per Taira no Kenemori (平兼盛).

El Hyakunin Isshu, també anomenat Ogura Hyakunin Isshu, és una cèlebre recopilació de cent poemes del gènere líric waka (literalment: poema japonès) atribuïda al poeta i cortesà Fujiwara Teika (1162-1241). Els textos, a raó d'un per autor i ordenats cronològicament, daten dels segles VII a XIII.


忍ぶれど Ho sofreixo en silenci
忍色に出でにけり però en el rostre s'adverteix
わが恋は al punt que la gent
物や思ふと pregunta si és el meu amor
人の問ふまで el que m'afligeix

La traducció del poema correspon a Gustavo Beade (2001-2003).



Enigma (C.C.Q.)

El karuta és un joc amb un estil únic, però es diu que és similar a la feina tradicional japonès. D'aquestes tradicions, quina s'assembla al karuta?

1. Recollida de te
2. Vol d'estels
3. Elaboració de Mochi
4. Collita d'arròs

Tema Musical

El tema musical estarà a càrrec de Mai Kuraki amb el seu nou tema "Togetsukyo ~Kimi Omofu~" que en català seria "Pont Togetsu ~ Penso en tu ~"".

Carta d'amor de Mai Kuraki: Estic agraïda de tot cor per la col·laboració del 21° tema musical de Conan-kun. En ocasions passades on vaig tenir l'oportunitat d'anar al cinema i veure la pel·lícula amb vostès, encara recordo el moment on passaven el tema musical i algunes persones mostraven el seu rostre d'alegria i unes altres no paraven de plorar. Estaria feliç si aquest tema ho relacionen una bella història amb aquest toc fresc, però amorós de la preparatòria i dramàtic. Jo com una fan més des d'ara estic molt ansiosa per l'estrena.


Tràiler de 90 segons


Tràiler de 30 segons


Tràiler de 15 segons